Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
SlowRider:
Auspuh predobro izgleda :frajer: djeluje mi kvalitetno, reci kakav je dojam naspram ZX-a za sada i znas li kako izgleda top unutra. Veliki auspuh za veliki skuter, pun pogodak :headbang:
Drnda:
zanima me znas li koji ima midrace spuh za speedfighta ali da ide isto tako visoko gore, jer je moj doslovno vodoravan...
pitaNS:
Crogenie: Da mala je uzvrdica na snimku...Na svim otvorima gasa je dobar, znači prima gas momentalno... Sada sa RS-om ide još bolje i štelovao sam ga juče najviše mu leže 7.5 gr rolne i za divno čudo serijska centralna opruga jer se ona nelinearno stiska baš kako treba i nelinearnom torque driveru... Na sve to Malossi Torsion control mi je još malo ispeglao rupu zbog torqua!
Slow: da auspuh mu baš leži i taman je po veličini! ZX je bio nekako mali sad kad pogledam...Dobrog je kvaliteta, mada sam ga malo doterivao tj ubacivao gume zbog vibracija i na držaču za top i svuda gde sam mogao! Top nisam otvarao da vidim kakav je!
Drnda: ne znam stvarno, ali scoot stvarno dobro izgleda kad je spuh ovako stremi prema gore! ! !
crogenie:
Ma ide odlično... Poso. :icon_thumright:
toma17:
lijep skuter
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju