Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (53/96) > >>

cvele60:

--- Citat: Drnda-1 - 04 Ožujak, 2009, 19:17:53 ---govorilo se da karbonit nisu dobre, da su puno bolje karbonske...

--- Kraj citata ---
Tacno al za pocetak i ove rade svoj posao.I kod mene su iste vec 8000km i u odlicnom su stanju :icon_thumright:

pitaNS:

--- Citat: cvele60 - 04 Ožujak, 2009, 19:21:52 ---Tacno al za pocetak i ove rade svoj posao.I kod mene su iste vec 8000km i u odlicnom su stanju :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma idu karbonit unutra da nisu ni svesne...

pitaNS:
Evo danas se radilo na veliko...Sport je gore..  :icon_biggrin: i Dellorto 19 mm je gore.... :icon_biggrin: evo malko slikica...

PACIJENT

Serijske lamelice i Malossi karbonit...meni se čine od istog materijala...Nisam ni stavio karbonit s obzirom da sam dobio 3 para raličite debljine...

Stanje serijskog klipa posle 6.000 kma....i oma stiže glavonja od klipa....i evo mene bojim diht masom, to mi je baš cool.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: I finalana slikica složenog cilindra ! ! !

Treba mi još nekakve šelne što mi fale da zavrnem sve kako valja i neke cevčice za karb (serijske mi kratke) i onda ide paljenje....E da i svećica mi ide druga u odnosu na serijsku....ova je sad sa širokim navojem? ? ?

neer:
krasan malossi šport  :toothy12:

speed:
ide to tebi lijepo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju