Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
Hrga:
--- Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 22:49:48 ---ma to su budale sto otvaraju dekl i peru..nije deklo uzalud zatvoreno dobro je otvorit dekl zbog zracenja ali treba ipak pazit bez obzira na to sto ce isparit..
--- Kraj citata ---
os ti po lampi?
andy:
--- Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 22:49:48 ---ma to su budale sto otvaraju dekl i peru..nije deklo uzalud zatvoreno dobro je otvorit dekl zbog zracenja ali treba ipak pazit bez obzira na to sto ce isparit..
--- Kraj citata ---
pa najprije služi radi učvršćenja bloka, a onda dalje valjd da neko ne gura bilo kaj unutra :toothy3:
neer:
--- Citat: Hrga - 09 Prosinac, 2008, 22:54:37 ---
--- Kraj citata ---
os ti po lampi?
--- Kraj citata ---
JA sam pristojan covjek meni to uopce neigra uloga
neer:
--- Citat: andy - 09 Prosinac, 2008, 22:58:20 ---
--- Kraj citata ---
pa najprije služi radi učvršćenja bloka, a onda dalje valjd da neko ne gura bilo kaj unutra :toothy3:
--- Kraj citata ---
neznamo mi sta ti guras unutra cuo sam da je tvoje deklo s rupom od 30 mm :laughing4: :sex2:
andy:
--- Citat: neer - 09 Prosinac, 2008, 23:04:03 ---
--- Citat: andy - 09 Prosinac, 2008, 22:58:20 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
neznamo mi sta ti guras unutra cuo sam da je tvoje deklo s rupom od 30 mm :laughing4: :sex2:
--- Kraj citata ---
ostavi se spamma i odi bušit rupe... :thefinger:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju