Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Moj JETFORCE project...
neer:
--- Citat: pitaNS - 03 Listopad, 2008, 11:21:32 ---e sad vidite kako mi je pljosnat izduv....Mislio sam proširiti izduv koliko god mogu da postignem pun krug, e sad bude li to dobro? ? ?
--- Kraj citata ---
mislis potrirat ispuh?? ako mislis nemoj jer nije to tako jednostavno eventualno ispoliraj ispuh
pitaNS:
ne, ne mislim portirati izduv...
S unutrašnje strane cilindra bi ga ostavio takav kakav je...Nego sa druge strane od auspuha mu malo dati krug tamo gde je dosta usko....? ? ?
pitaNS:
izduv na serijskom cilindru je citavih 29mm sirok od precnika cilindra 40mm, sto znaci da je to 72% i tu se nema vise prostora za bilo kakvo turpijanje & sirenje... (iznenadio sam se da je toliko sirok jer je to maximum kako kazu knjige... :frajer:
prosirio sam izduv na izlazu sa postojecih 22mm na 23mm i na zx-u takodje sa 22 na 23,5 mm...e sad videcemo da li ce to imati nekakvog efekta...nadam se... :icon_biggrin: i ispolirao sam izduv naravno...
klip je takodje ispoliran a evo i jedne umetnicke he,he,he :toothy10:
idu nove karike...itd...
Uglavnom bicu zadovoljan ako bude bilo kakvih promena na bolje... :toothy12: :toothy12:
pitaNS:
Danas kupio set Polini centralne opruge 2 kom. i ucine se meni ono odma manje kad sam ih video al kataloski broj je sa SA ispravan i bas za moj scoot..
ova u sredini je serijska a ove 2 sa strane polini? ? ? Jel to normala? ? ? :icon_scratch:
cvele60:
Pa bas i nije :icon_scratch:
Nego da nisu te polinijeve od deblje zice ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju