Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Moj JETFORCE project...

<< < (4/96) > >>

pitaNS:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 10 Svibanj, 2008, 22:05:08 ---Matori prelep ti je JET!! Bolje izgleda sa ovako namestenom tablicom nego sa drzacem!! Felne i deklo sijaju ko oko, svaka cast!! Bas sam cekao da vidim kako je to ispalo!
Fali mu hrom ZX, to ako nadjes gde ima da se hromira, obavezno!! I po meni bi seo karbonski poklopac filtera za vazduh ;)!

Samo napred ;)

--- Kraj citata ---

hvala,hvala znam da mu fali chrom spuh al kad nije bilo kad sam kupovao pa nisam mogao vise cekati...Ako padne uskoro neki kit zamenicu sigurno ovaj ZX sa nekim Chrom spuhom... :happy6: :happy6:

replcnt:

--- Citat: gigo_sf2 - 11 Svibanj, 2008, 10:10:43 ---jesi vidio ti bosanske tablice...grozote

--- Kraj citata ---

alo bolan, bar se nezna od kud je ko  :toothy11:

pitaNS:

--- Citat: Agil - 11 Svibanj, 2008, 07:01:24 ---lijepo, samo da si skinuo onaj zadnji blatobran i "kabasti" airbox izgledao bi još agresivnije...

--- Kraj citata ---

bacao bi mi onda raznorazno smece direkt na karb- nema potrebe
a sto se tice airboxa, imam gljivu e5 u fioci al mi se nesto neda staviti...Morala bi ici veca dizna i sta, da mi trosi 7 lit? ? ? kad ovaj gurtner nemos nastelovati... :BangHead:

Misterio:

--- Citat: pitaNS - 11 Svibanj, 2008, 13:30:17 ---
--- Citat: Agil - 11 Svibanj, 2008, 07:01:24 ---lijepo, samo da si skinuo onaj zadnji blatobran i "kabasti" airbox izgledao bi još agresivnije...

--- Kraj citata ---

bacao bi mi onda raznorazno smece direkt na karb- nema potrebe
a sto se tice airboxa, imam gljivu e5 u fioci al mi se nesto neda staviti...Morala bi ici veca dizna i sta, da mi trosi 7 lit? ? ? kad ovaj gurtner nemos nastelovati... :BangHead:

--- Kraj citata ---
zato budem ja sad kupil dellorto

pitaNS:

--- Citat: Misterio - 11 Svibanj, 2008, 14:26:51 ---zato budem ja sad kupil dellorto

--- Kraj citata ---
pa nema druge, isplatice ga vreme.. Sad bukvalno kad god pogledam u kazaljku za gorivo vidim da ga je spustio... :visi:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju