Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi mhr replica 70 ili top preformacne due +

(1/3) > >>

rs50:
Eh ovako trebam informacija koji je kit bolji malossi mhr replica 70cc ili top preformance due + i koji bi prenos mogao da uzmem ja sam mislio o polini variomatu s 9 roli i lamelom polini 2g evo sta vi sad mislite naravno ako vam nije tesko predlozite mi cijeli setup od spuha pa do ....

s_f_2:
Zavisi sta hoces
MHR replica se moze vozi 35000+ km ali kad zariba ende... :)
A sto se tice due+ puno je zivlji i kit je fakticki za izivljavanja,ali moras mijenjat radilicu i pun k**ra* ostalih dijelova.
ali kad due zariba busis na specijalu,novi klip i pici dalje  :toothy9:

rs50:

--- Citat: s_f_2 - 19 Lipanj, 2012, 00:34:59 ---Zavisi sta hoces
MHR replica se moze vozi 35000+ km ali kad zariba ende... :)
A sto se tice due+ puno je zivlji i kit je fakticki za izivljavanja,ali moras mijenjat radilicu i pun k**ra* ostalih dijelova.
ali kad due zariba busis na specijalu,novi klip i pici dalje  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ma mislio sam staviti novu malossi radilicu,al sad se samo pitam sta mi je bolje ili mhr ili due + nez u cemu je razlika jednog a cemu drugog

Mikac21:

--- Citat: rs50 - 19 Lipanj, 2012, 00:38:25 ---ma mislio sam staviti novu malossi radilicu,al sad se samo pitam sta mi je bolje ili mhr ili due + nez u cemu je razlika jednog a cemu drugog

--- Kraj citata ---
ja bi stavio replicu bez razmišljanja :icon_thumright:
staviš i replicu spuh malossi i variomat hebo ili multivar po meni

Johnny iber:
Ako ces dueta, nabavi odma i narda, linearne polute ( jer bez njih motor nejde s mjesta ) i TP kajlu magneta koja pomice kut paljenja ( također bez toga motor nejde)

i veci rasplinjac i tako par sitnica jos

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju