Općenito > Slike i filmovi o skuterima

hrvatski ghost rider

<< < (3/3)

Dirk23:
ovo je pravi ghost rider, a ne ovo po ravnici di ga svaka budala
moze stisnut.

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

veka84sb:
Ma uzas ,mislim gdje mu je pamet! :icon_scratch: Zamisli da proleti kraj tebe sa 300 km/h na takvoj cestici ....a ti ono vozis pun gas 50 km/h uteran u blokadu jer zakon ne da vise ....pa vjetar bi te odnio u susjednu drzavu. To je cisti idiotluk i preseravanje a da o ugrozavanju jadnih gmizavih ostlih prometala ne govorimo. Nisam ja protiv jurcanja i brze voznje bas naprotiv gotovo nikada ne vozim normalno ,policija me stalno maltretira ali gledam ne ugrozavati druge  ....navecer kada jer cest prazna ili kada nema guzve onda se proganjas a ovo u prometu i to samo ravno bez krivina ....sranje! I to frajar snima jer nije dovoljno ono ljudi sto ga je vidjelo nego on mora to staviti na Youtube da bude "faca" :glasses9:. O nekulturi i ne poznavanju prometnih propisa vozaca auta da i ne govorim , policija ima stvarno sta raditi ...ali ne bitno da oni meni seru jer sam vozio 50ccm preko 50 km/h!  :angry9:

X-Thug:
seru sta idemo jedva 30-40 km/h iznad zakona a on sta ide tristo a triba 90 nista to,ima grobnik nek vozi trke kad mu se jurca,da neko sa trista proleti pokraj mene pa ja bi ga nasa i upuca posli

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju