Ostalo > Motocikli

yamaha r-125

<< < (5/6) > >>

K...I...K...O:
evo i ja se neš premišljam možda bi uzo yamahu r-125...al mi se čini da to neide niš...dal bi dobio možda sta na brzini sa drugim spuhom il tako nečim???

R@kija:

--- Citat: K...I...K...O - 15 Kolovoz, 2008, 15:02:10 ---evo i ja se neš premišljam možda bi uzo yamahu r-125...al mi se čini da to neide niš...dal bi dobio možda sta na brzini sa drugim spuhom il tako nečim???

--- Kraj citata ---
yamaha r 125 je u svemu mogucem bolja od cagive mito 125,mito je bolji za 0,1m u kocenju i normalno u krajnjoj,ipak je 2t,max brzina yamahe 140km/h,sve bi dal za tu yamahu,ovi dvotakte prdilice nebi,4t i spulju i deri...ova yamahica je mlada sestra r6-ice,nabijes akrapovica od r6 i gas,to mi je najljepsa 125,makar ni meggeli nije los ,ova lezaljka je preljepa,stavis kit od 15ks i mos vozit bez brige sa a1 kategorijom,tak da yamaha ili megelli???-po meni..

spyke#1:

--- Citat: rakitje00 - 15 Kolovoz, 2008, 17:16:31 ---
yamaha r 125 je u svemu mogucem bolja od cagive mito 125,mito je bolji za 0,1m u kocenju i normalno u krajnjoj,ipak je 2t,max brzina yamahe 140km/h,sve bi dal za tu yamahu,ovi dvotakte prdilice nebi,4t i spulju i deri...ova yamahica je mlada sestra r6-ice,nabijes akrapovica od r6 i gas,to mi je najljepsa 125,makar ni meggeli nije los ,ova lezaljka je preljepa,stavis kit od 15ks i mos vozit bez brige sa a1 kategorijom,tak da yamaha ili megelli???-po meni..

--- Kraj citata ---

bolja je od Mita samo zato jer manje troši
 :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: :umroodsmijeha: Toj je Yamahi plafon nekih 115-20 km/h ako i tolko. 125 2t ide realnih ~160 km/h
ovo s Akrapom ti i nije bas najbolja ideja  :toothy9:
Megelli - kolko para tolko muzike - http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,99163.0.html

Crazy Kuree:
ma ja yamaha r 125 bolja u svem LOL bolja je što manje troši i trajnije je al se nema šanse mjerit u ubrzanju i kranjoj ne more ni blizu ić ko mito

R@kija:

gledaj rezultate na kraju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju