Tehnički kutak > Tuning skutera

sp 180 štelanje

<< < (2/3) > >>

pm-xtech 59:
Da javim još nisam naštelo kak spada sp-a , kupio sam još stage6 tassinari usis i onu gljivu double layer stage6 , rolice 11.5 grama za multivar , napravio onu podlošku za variomat !kaj sad sa tim okoak biti uredu28 karburatorom sve je orginal na njemu kaj da napravim dali če tak biti uredu?
Neznam kaj da stavim serijski centralni feder ili bijeli centralni i torsion control!
Imam crvene i plave federe kuplunga iz malossi pakiranja dal da stavim jedne od tih ili serijske?

cone4u:
se mogu ja ubaciti, radi se također o sp 180 ali drugačiji setup
dell25 igla d22, gl dizna 90 igla skroz gore red sponge u kutiji,airbox je standard .zrak oko 2,5kruga.klipić je 30 ( kako ga pobrusiti na 40 ) ac struja.,std usis prerađen polini variomat s 14g rolinama, zeleni na kvačilu i std centralni.grana prerađena,diran cilindar. scoter ide ali mislim da nije to to,tj da može bolje, čak mi se čini da se previše vrti, potrošnja je oko 7,
probao sam i s gl diznom 98 igla skroz dole, i kada dam pun gas prvo skuter zastane pa onda potegne.
prijedlozi,kritike..

gokiSP:
zelene na kvacilo i serijski centralni. dugi bijeli bi mozda trazio malo teze rolice

speed__100:

--- Citat: cone4u - 01 Rujan, 2012, 20:49:49 ---se mogu ja ubaciti, radi se također o sp 180 ali drugačiji setup
dell25 igla d22, gl dizna 90 igla skroz gore red sponge u kutiji,airbox je standard .zrak oko 2,5kruga.klipić je 30 ( kako ga pobrusiti na 40 ) ac struja.,std usis prerađen polini variomat s 14g rolinama, zeleni na kvačilu i std centralni.grana prerađena,diran cilindar. scoter ide ali mislim da nije to to,tj da može bolje, čak mi se čini da se previše vrti, potrošnja je oko 7,
probao sam i s gl diznom 98 igla skroz dole, i kada dam pun gas prvo skuter zastane pa onda potegne.
prijedlozi,kritike..

--- Kraj citata ---
Ja bi na tvom mjestu preradio airbox kako bi dobio vise zraka i ganjo bi diznu 100-110,ja recimo vozim na 102,potrošnja oko 6 litara sa keihinom i ostalim.
Sta je tu opste radjeno oko variomata,u multivaru inače ide 13.5 i ok se ponaša.Sta se tiče usisa preporučio bi ti preradu istog ili kupovinu nekog veceg,lijepo se osijeti.  :icon_thumright:

Ovako mi izgleda smjesa sa 102 i preradjenim airboxom.
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=38608.0;attach=15437;image

pm-xtech 59:
Znači zelene , kaj da radim sa tim oko28 frgazerom kaj da ga preradim koju diznu otprilike ima tih dizna di u zg za kupit???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju