Tehnički kutak > Garaža
skoro high end vx
Gianelli extra77:
ceko sam da mi stigne galaxy s3 pa da slike budu dobre
uskoro ce slike kad bude posjeta vxu trenutno je rastavljen u garazi na otoku
Gianelli extra77:
evo da obnovim malo temu radovi nisu poceli jos cekaju se jos samo brtve i cdi da mi clan s foruma vrati
nesto je ofarbano nesto tek ceka da se farba radova do sada nije bilo stigao je ljubimac na 4 kola pa sam se malo njemu posvetio uglavnom cim mi se vrati cdi i cim stignu brtve pocinju radovi i slike :glasses9:
josip_93:
Prijatelju Runner fenomenalno izgleda, nego zanima me nesta pa ako bi htjeo odogovorit, podsjeca me na jedno VXR-a, pa sad ak mi samo mos reci jel serijska desna velika plastika bila napuknuta i iskrbana kod znaka Runner ? :hello:
Gianelli extra77:
--- Citat: josip_93 - 23 Svibanj, 2013, 13:04:56 ---Prijatelju Runner fenomenalno izgleda, nego zanima me nesta pa ako bi htjeo odogovorit, podsjeca me na jedno VXR-a, pa sad ak mi samo mos reci jel serijska desna velika plastika bila napuknuta i iskrbana kod znaka Runner ? :hello:
--- Kraj citata ---
nikad nije bilo padano s njega ni ista krpano dok je bio cjeli serijski
a kasnije kad sam prodao stand plastike sam dobio besplatno druge plastike koje nisu isto nikad krpane
Grga 2020vT:
I jel se slozila masina?
Meni na masini na kojij je bio 209 polini,malossi brega s federima,multivar,delta,34-ka,malossi sekundar i deak u pocetku je motor isao brutalno,nakon 2-3tkm sve slabije,pa je poceo suskat i ic slabije. Pa je doslo do toga da mi se u voznji pocela palit lampica od ulja kad pustim gas i full suskat.
Na kraju sam skinuo masinu i stavio drugu serisku. Kad uhvatim vremena rastavit cu masinu da vidim u cem je problem.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju