Tehnički kutak > Tuning skutera

Baotian soft tuning..... Pomoc

(1/8) > >>

baco:
Nisam znao jesam li stavia na dobro misto temu.....

Gleda sam teme po forumu i zavrtilo mi se u glavi sta ljudi rae sa motirima......

Pocea sam slat privatne poruke, ali nema smisla posto sam njabina.....

Uglavnom batina je 2006

Dolazi lito i moram se uzbrdicama vozit, a ono serijala se muci.....
Misim da mu i treba veci servis jer nema sanse ga upalit na kurblu, triba 20 puta potegni da sastavi
Treba mi veca brzina u startu i na uzbirdicama....
Novac mi JE problem, tako ad mi preporucite nesto provjereno i sto povoljnije...
Misia sam ovo uzet
http://www.ebay.com/itm/GY6-80cc-big-Bore-Kit-JONWAY-JMSTAR-ZNEN-BAOTIAN-SUKIDA-ROKETA-BENZHOU-139QMB-/280898076298?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4166d47e8a&vxp=mtr
mora li na to i nova glava?
Kako rijesit hladjenje?

Pokusajte mi sto jednstavnije objasnit jer sam totalni njab......

Aprilia97:
Lakše rolice za start! Ekipa stavlja 4.75gr dimenzije su ti 16X13

Kit sam i ja sebi naručio!

Za hlađenje prenosa si izbuši rupe na deklu,imaš u mojoj temi slike,a za mašinu si napravi samo da ti na ventilator dolazi više zraka,tj. da si staviš kao od gurle onu cijev pa na van

Aprilia97:

Ovako samo još više izbacit na van i zakrivit

Johnny iber:
Imam lunu rs 50 4t. Gore sam stavio gram i pol lakše rolice protocniji filter zraka malo se poigrao sa smjesom i polirao glavu i ventile, mogu rec da sam zadovoljan kako ide.

A ti ak ces stavit taj kit bit ce odlicno

:icon_thumright:

baco:
super, iden sutra uzet kolino....
Jeli potrebno minjat glavu, ako se uzme onaj kit, nebi tia da ga uzmem pa napravim jos gore.....

I dali cu s tom promjenom rijesit problem NE paljenja na kurblu? Inace motor mi se uredno ponasa, vuce na pravcu 65 po celeru

cime se moze ispolirat i ocistit svitla i celer od one "magle"

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju