Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini big evolution 94ccm.

<< < (12/20) > >>

jura_sr:
daj isuse lik preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesmijesan si stavi si top performance due2 ili mhr replica i peri.
TO JE koda da sad vozim yugo prestigne me vw gti od 210 konja i ja odma idem kupit bugatti veyron 16.4

3alfa3:

--- Citat: 2TDottore - 16 Lipanj, 2012, 11:46:33 ---
nema tu nikakve ciste snage 70 je najbolji omjer svega u tim malim skuterima po stazi.vjeruj mi nije sve u snazi ide dobar 70 i vise nego si ti mozes zamislit da ide.a to sta 70 stvori prednost po zavojima nema takvih ravnica nigdje ni na jednoj stazi da 94 to moze nadoknadit.a sad ak ti mislis se utrkivat na kilometar ravnice tu bi vjerojatno 94 pobjedio.

--- Kraj citata ---

Nisam probao pa necu tvrditi, ali....

Sto je to u 94ccm sto bi smetalo da je brz i po zavojima? Tezina nije sigurno...

Iwo SR Tuono:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Lipanj, 2012, 14:33:41 ---
Nisam probao pa necu tvrditi, ali....

Sto je to u 94ccm sto bi smetalo da je brz i po zavojima? Tezina nije sigurno...

--- Kraj citata ---
turbo rupa
 :toothy12: :toothy12:

cvele60:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Lipanj, 2012, 14:40:12 ---turbo rupa

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin: Ma jok ...zas***i  inzinjeri iz Polinija pa napravili los kit  :toothy3:

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Lipanj, 2012, 14:40:12 ---turbo rupa

--- Kraj citata ---

Znam da brojke mogu govorit jedno, a praksa drugo, al jako me zanima sto bi bio razlog da je 70tka brza. Zapravo, trebao bi vidjet i graf razvijanja snage i momenta pa bi mozda bilo jasnije. Al ovako napamet, ni u ludilu se nebi kladio na 70ccm  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju