Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini big evolution 94ccm.

<< < (6/20) > >>

benone:

--- Citat: Mikac21 - 15 Lipanj, 2012, 12:36:06 ---prijatelju moj ja sam za super "BASE" setup pljunio nekih 5000-6000kn,stime da je 70% djelova polovno,pa ti sad razmišljaj...za te novce si uzmeš sp180,i to 2 komada i onda briješ laganini te čajnize

--- Kraj citata ---
ma problme je u tome sto meni stari neda jace od 50cc on je reko ja ti dam novac napravi sta god zelis od njega ali nek ostane 50cc naravno u papirima  ;D

benone:

--- Citat: BrZi_46 - 15 Lipanj, 2012, 12:12:37 ---svaka cast..ljepo receno...

ma frende kupujjjj 94 i gassss.....vidis kaj ti ekipa kaze koja je vozila pun rac toga i zna...i ti jos pitas kaj da kupim ond!!!a i danas benzin je sica tak da bi ja zel i jos neki 186 iz zjbancije za po kvartu malo!!! :toothy3: :toothy11:

--- Kraj citata ---
samo nez koje porbleme sa sobom nosi taj big bore?

Tomi_ZG:

--- Citat: benone - 15 Lipanj, 2012, 11:02:40 ---ma samo mi odmazete nista ne pomazete :) dali da ja to sebi nabavim ili ne???

--- Kraj citata ---
Daj si to nabavi
1. pripremi oko 2000 eura samo za u mašinu,možda i više
2. još oko 1000 eura za ovjes i kočnice
3. trebaš nać nekog ko će poturpijat bolokve i to složit,to je još nekaj para
4. potrošnja valjda 10 litri,neki su pričali da popije i više
5. trajnost za svaki dan nikakva
6. veseli se jer te neće nikoji kinez više oprat,nikad pa ni tad

--- Citat: benone - 15 Lipanj, 2012, 13:23:28 ---samo nez koje porbleme sa sobom nosi taj big bore?

--- Kraj citata ---
To ćeš saznat onda iz prve ruke

Nyzvo:
pa dobro ovo je komplet masina koju bi samo stavio gore i gas, tak da nema problema sa slaganjem i turpijanjem blokova....samo kaj uz to jos treba cca 500€ za ovjes
a ovaj setup pojede remen i rolice za 2000km, a i klip se vjerovatno mjenja na tolko.
znaci trebao bi dat oko 3500€ za pocetak, a o benzinu i servisima za to da ne govorim.... pa si sad vidi jel ti se isplati ili ne  :icon_thumright:

Domba:
Najmanje muke imas da kupis ovo:

http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p-Polini_94cc_Evolution_engine_for_Piaggio_Zip_SP_scooters-4067.aspx

Dakle odes kod tate, iz novcanika mu izadis oko 45000 kn i narucis ovo gore. 45000 da platis carinu i porez i postarinu. Onda odes do nekog da ti sve poslozi na skuter, i mislim da ces imati sasvim dovoljno da opet ne moras od staroga uzimati za ugradnju. Onda odes na benzinsku i natocis i nadas se da ces stici do iduci da kupis kanistar i natocis u skuter i kanistar da se malo duze mozes voziti nego od benzinske do benziske.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju