Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini big evolution 94ccm.
dino73n:
--- Citat: 2TDottore - 15 Lipanj, 2012, 09:08:23 ---eto tako.na tvornickim testiranjima polinija isti vozac je sa 70 masinom radio bolje vrijeme po krugu nego sa 94
--- Kraj citata ---
Vjerovatno je problem bio u prejakom setupu za tu stazu,na drag race bi ga 94 rasturio a na stazi gdje je navaznija kontrola snage na izlasku iz krvine tu prejaka masina vise problema napravi nego koristi.
Eto pogledaj snagu MotoGP masina,sa onolikim budzetom koji imaju na raspolaganju mogu napraviti masinu sa 300ks bez problema a drze ih na 215-220 jer to je neki maksimum koji mogu prenijeti na tocak,sve preko samo smeta.
Josip:
--- Citat: 2TDottore - 15 Lipanj, 2012, 09:08:23 ---eto tako.na tvornickim testiranjima polinija isti vozac je sa 70 masinom radio bolje vrijeme po krugu nego sa 94
--- Kraj citata ---
ma boli njega kita sta je po stazi, ko da ce je ikad i vidit a kamoli vozit
vjerojatno nikad nije ni vozio skuter, a da ne pricamo o base setupu, a di je tek nesto jace
--- Citat: s_f_2 - 15 Lipanj, 2012, 03:51:44 ---Tebi dojadilo da te svi ostavljaju i ti odlucio big bore 94 xD
Sastavi si jaci base i bit ces prezadovoljan :toothy10:
--- Kraj citata ---
de nek skine blokade..... :toothy12: :toothy12:
--- Citat: benone - 15 Lipanj, 2012, 00:04:01 ---ljudi trebam vise informacija,nedavno sam uzeo piaggio nrg ovaj noviji i planiram da ga odradim u big bore setup,sad nez sta vi mislite?
--- Kraj citata ---
decko dragi, bacit ces novce uzalud, kupit ces dijelove i najvjerojatnije ih upropastit i kasnije nece bit za nista
kurbla001:
i meni se tako čini, uostalom trošit će kao da se vozi ferarijem po bijelom putu......
benone:
--- Citat: Josip - 15 Lipanj, 2012, 09:42:27 ---ma boli njega kita sta je po stazi, ko da ce je ikad i vidit a kamoli vozit
vjerojatno nikad nije ni vozio skuter, a da ne pricamo o base setupu, a di je tek nesto jace
de nek skine blokade..... :toothy12: :toothy12:
decko dragi, bacit ces novce uzalud, kupit ces dijelove i najvjerojatnije ih upropastit i kasnije nece bit za nista
--- Kraj citata ---
ma samo mi odmazete nista ne pomazete :) dali da ja to sebi nabavim ili ne???
benone:
--- Citat: kurbla001 - 15 Lipanj, 2012, 10:31:20 ---i meni se tako čini, uostalom trošit će kao da se vozi ferarijem po bijelom putu......
--- Kraj citata ---
ma nek trosi ima benzinska
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju