Tehnički kutak > Tuning skutera

DIY - Senzor Temperature

<< < (18/37) > >>

gozz:
Što se elektronike tiče, projekt je gotov. Ja ga sastavio i probao, i radi. Vidjeli na fimiću.

Slow je u procesu izrade većeg broja tiskanih pločica (onog što svu elektroniku drži skupa na mjestu), te će testno montirati na svoj skut da vidi konačan rezultat...

e a sad, kutijica u koju to staviti, i kakve ledice i na koji način, to na žalost mora svatko sebi odrediti...

SlowRider:
Upravo dovrsavam sklop  O0

............. evo slozio sam sklop i....  poslozim sve kako spada i dodje vrijeme prikljucivanja na napon. Ukljucim i vidim da ledice ne reagiraju :angry9: odmah sam znao da je velika greska. Zujim ja malo, gledam, sve ok i pitam se tko je tu lud a uvjeren sam da to mora raditi. Stavim senzor u ruku i pusem, nema znakova zivota. Nakon promatranja dijelova bacim oko i na vodove plocice i skuzim crticu (prekid) voda koji je tako tanak bio da sam jedva uocio.

Skrpam to i upalim i sklop radi. Idem uzeti fen da to malo zgrijem, nakon 3 sec mi crkne fen :redface:  :laughing6: trazim drugi i jedva ga nadjem.

Stvar je odlicna :icon_thumright: jos mi je to spetljano sve, moram dotjerati u red i namontirati na skuter :headbang:

a i moram popraviti fen... :laughing11:

ivanm:
aj javi kak je uspjelo i poslikaj malo, da onda na svog stavim..

SlowRider:

--- Citat: ivanm - 14 Svibanj, 2008, 20:13:30 ---aj javi kak je uspjelo i poslikaj malo, da onda na svog stavim..

--- Kraj citata ---

evo sklop je gotov i namontiran na skuteru, sve spremno. Jos samo da ugradim senzor.

vpucko:
svaka cast decki ;) no kad mozemo kupit ;) ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju