Tehnički kutak > Tuning skutera
DIY - Senzor Temperature
gozz:
--- Citat: ivanm - 10 Svibanj, 2008, 11:48:59 ---pod svječicu..
--- Kraj citata ---
Kako???
Ako netko može napraviti šelnu i to od bakra najbolje, samo neka javi... pa idemo u izradu... Jer ja ne znam ni dimenzije glava raznih skutera niti promjer svječice, nemam ni jednu uz sebe... :sad1:
ivanm:
pa gore je slika original patenta..
treba bakrena šajbica i na nju nalotati stopicu, stavi se ispod svječice i stegne..
to je namjerodavnije mjesto za temperaturu jer se u biti mjeri temperatura glave, ona se najviše i grije..
da se ne poremeti kompresija, može se maknuti original šajbica ispod svječice i stavi se ovo, pa neće biti problema..
gozz:
--- Citat: ivanm - 10 Svibanj, 2008, 11:56:30 ---pa gore je slika original patenta..
treba bakrena šajbica i na nju nalotati stopicu, stavi se ispod svječice i stegne..
to je namjerodavnije mjesto za temperaturu jer se u biti mjeri temperatura glave, ona se najviše i grije..
--- Kraj citata ---
Ćutim li ja to tvoju ponudu za izradom??? :toothy12:
ivanm:
ti napravi patent i instalaciju spreman za ugradnju, a ja ću testno to izvesti na svom skuteru..
treba biti mali displej koji se može zalijepiti za instrument ploču..
standardni navoj svječice je M14x1.25..
gozz:
--- Citat: ivanm - 10 Svibanj, 2008, 12:00:42 ---ti napravi patent i instalaciju spreman za ugradnju, a ja ću testno to izvesti na svom skuteru..
treba biti mali displej koji se može zalijepiti za instrument ploču..
standardni navoj svječice je M14x1.25..
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Čuj, jel imaš voltmetar digitalni??? Ako imaš, onda je to već danas izvedivo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju