Tehnički kutak > Tuning skutera

DIY - Senzor Temperature

<< < (4/37) > >>

gozz:
Ok, ako smo svi zainteresirani, ajmo ovako:

1. tehničari, recite raspon mjerenja za mašine, do koliko se griju i to... Imate 10 diada na raspolaganju.
Da li paše: 40C 50C 60C 70C 80C 90C 100C 110C 120C 130C ????

Ako hoćete nek netko preko ebay-a kupi 10 ak bar led displaya... (ja nemam kreditnu...) pa uplatimo...

http://cgi.ebay.com/10-SEGMENT-LED-BARGRAPH-Bi-Color-Green-Red-Brand-New_W0QQitemZ380026036640QQihZ025QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Kombinacije su razne, stvarno... Da svjetli jedna samo,
Da svjetle sve do one koja pokazuje

Da počmu titrat kad dođu do kritične...

robert:
genijalno, meni bi dobra kombinacija bila kad bi ova na 40c bila žuta pa onda do recimo 90 zelena i onda crveno!
ja na žalost nemogu preuzeti naruđžbu preko ebaya jer mi je kartica preopterećena! :angry7:

SlowRider:
Pridruzujem se ovome projektu i za nekoliko dana cu sloziti sklop. Meni vise odgovara ovaj sa LED diodama, stavio bih 6-7 komada...

krenuo bih od 40° i 50° i stavio bih 2 zelene ledice, onda 3 zute za 60, 70, 80 i 2 crvene za 90 i 100°

Ovako nekako mi je prvo palo na pamet:

S tim da je realno ljepse...
ledice ne bih direkt u pklastiku stavio, nego u orginalne "okvire" za ledice koji su i zastita od ispadanja.

.......... mozda bi bilo dobro da zamjenim mjesta zutih i zelenih, ali lako za to jer izbor boja je sirok.....

robert:
i meni bi led bilo draže jer se da ljepše ugraditi pored urica na luni!

SlowRider:

--- Citat: robert - 09 Svibanj, 2008, 20:11:48 ---i meni bi led bilo draže jer se da ljepše ugraditi pored urica na luni!

--- Kraj citata ---

shvatio sam da bi mi stage 6 cuka pravila probleme jer bi je morao svaki put skidati dole....

mislim da je moja ideja OK, ali ako netko ima savjet vise neka predlozi da unaprijedimo to :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju