Općenito > Generalno o skuterima
spuh
EmirF121:
2
stark1:
zx i multivar
igor.sb:
--- Citat: EmirF121 - 01 Studeni, 2007, 22:24:26 ---pozdrav !!! meni ovdje nista nije jasno. KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJSKI SKUTER? Sad kazete da je ZX ili RR a onda kazete da niste probali niti jedan drugi. DAJ JEDNOM SE USAGLASITE I RECITE KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJALU? :confused5: I BTW koja JE NAJ KOMBINACIJA SPORTSKOG VARIOMATA I AUSPUHA, mislim koji variomat i koji auspuh? :notworthy:
--- Kraj citata ---
a ti kao da si s marsa pao...tema stara god dana
inace za piaggio masine bolji je multivar a za minarelli je bolji speed control...po meni glupost al dobro..tako kazu tuneri
a spuh bi bio najbolji..onaj koji ce najvise izvuci i seriske masine, a ti sad otkri koji je to, al jedan zx ili rr sigurno nije
stark1:
--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 22:31:40 ---
--- Citat: EmirF121 - 01 Studeni, 2007, 22:24:26 ---pozdrav !!! meni ovdje nista nije jasno. KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJSKI SKUTER? Sad kazete da je ZX ili RR a onda kazete da niste probali niti jedan drugi. DAJ JEDNOM SE USAGLASITE I RECITE KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJALU? :confused5: I BTW koja JE NAJ KOMBINACIJA SPORTSKOG VARIOMATA I AUSPUHA, mislim koji variomat i koji auspuh? :notworthy:
--- Kraj citata ---
inace za piaggio masine bolji je multivar a za minarelli je bolji speed control...po meni glupost al dobro..tako kazu tuneri
a spuh bi bio najbolji..onaj koji ce najvise izvuci i seriske masine, a ti sad otkri koji je to, al jedan zx ili rr sigurno nije
--- Kraj citata ---
ajd reci koji je po tebi najbolji
igor.sb:
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Studeni, 2007, 23:03:27 ---
--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 22:31:40 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ajd reci koji je po tebi najbolji
--- Kraj citata ---
sad da mogu birati koji da uzmem uzeo bi yasuni z, ili jedan laser x pro (po testovima najvise daje, izvuce max iz base kita,a vjerujem i iz serijale)
ma de sta RR rulla carbon prigusivac, samo da je tisi...milina bi bila
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju