Općenito > Generalno o skuterima

spuh

<< < (6/11) > >>

EmirF121:
2

stark1:
zx    i    multivar

igor.sb:

--- Citat: EmirF121 - 01 Studeni, 2007, 22:24:26 ---pozdrav !!! meni ovdje nista nije jasno. KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJSKI SKUTER? Sad kazete da je ZX ili RR a onda kazete da niste probali niti jedan drugi. DAJ JEDNOM SE USAGLASITE I RECITE KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJALU?  :confused5: I BTW koja JE NAJ KOMBINACIJA SPORTSKOG VARIOMATA I AUSPUHA, mislim koji variomat i koji auspuh?   :notworthy:

--- Kraj citata ---

a ti kao da si s marsa pao...tema stara god dana

inace za piaggio masine bolji je multivar a za minarelli je bolji speed control...po meni glupost al dobro..tako kazu tuneri

a spuh bi bio najbolji..onaj koji ce najvise izvuci i seriske masine, a ti sad otkri koji je to, al jedan zx ili rr sigurno nije

stark1:

--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 22:31:40 ---
--- Citat: EmirF121 - 01 Studeni, 2007, 22:24:26 ---pozdrav !!! meni ovdje nista nije jasno. KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJSKI SKUTER? Sad kazete da je ZX ili RR a onda kazete da niste probali niti jedan drugi. DAJ JEDNOM SE USAGLASITE I RECITE KOJI JE NAJ AUSPUH ZA SERIJALU?  :confused5: I BTW koja JE NAJ KOMBINACIJA SPORTSKOG VARIOMATA I AUSPUHA, mislim koji variomat i koji auspuh?   :notworthy:

--- Kraj citata ---

inace za piaggio masine bolji je multivar a za minarelli je bolji speed control...po meni glupost al dobro..tako kazu tuneri

a spuh bi bio najbolji..onaj koji ce najvise izvuci i seriske masine, a ti sad otkri koji je to, al jedan zx ili rr sigurno nije

--- Kraj citata ---

ajd reci koji je po tebi najbolji

igor.sb:

--- Citat: gigo_sf2 - 01 Studeni, 2007, 23:03:27 ---
--- Citat: igor.sb - 01 Studeni, 2007, 22:31:40 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ajd reci koji je po tebi najbolji

--- Kraj citata ---

sad da mogu birati koji da uzmem uzeo bi yasuni z, ili jedan laser x pro (po testovima najvise daje, izvuce max iz base kita,a vjerujem i iz serijale)

ma de sta RR rulla carbon prigusivac, samo da je tisi...milina bi bila

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju