Općenito > Propisi

Tuzba za hrvatske ili zupanijske ceste?

(1/3) > >>

Drnda:
naime , imao sam prometnu, u kojoj je utjecaj imalo ostecenje na kolniku ( ne cini se nesto, ali je ostecenje recimo rupa siroka 70 cm, duboka 2-3 cm) i svaki put na tome auto malo trzne kad prelazi.. 
e sad auto mi je zaplesalo radi ranijih radnji i kad sam ispravio auto, naisao je na to ostecenje i rezultiralo je proklizavanjem kompletnog auta i klizanja ispod puta.
moze li se u vezi toga traziti ista od cestara?

Go-Go RUNNER:
Trebao si zvat policiju na licu mjesta,  sad zovi ceste dubrovnik ili tko je tu vec nadlezan pa vidi sta se radi, ali moras bi ostar inace te odjebu u startu. Tako sam i ja 3 puta već karter razj#bo j#bo im bog mater, a placa se i na registraciji i u svakoj jebenoj litri. gamad

Bokygs:
Sumnjam da moze,oni će garant to protumačiti da se nisi prilagodio uvjetima na cesti i da si se kretao neprilagodjenom brzinom.  :dontknow:

Drnda:
ako cemo iskreno vozio sam nekih 95-100 kmh, a tu je mislim 70 kmh, iako nema znaka par km, pa se vjerojatno moze i 90 voziti...
a ono, policija je bila, jer je auto kvalitetno sjeban, sumnjam da ce se moci i popraviti...

Go-Go RUNNER:
Šta je napisano u zapisniku? Daj par slika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju