Tehnički kutak > Injection
Pali samo kada odvrnem TPS šaraf skroz. Gasi se u leru.
Iwo SR Tuono:
moraš shvatit da je tps dvotračni, prvo izmjeriš otpor na svakoj traci, ako je veliko odstupanje ili pokazuje beskonačno onda je tps u kvaru, odnosno treba ga rastavit i očistit i resetirat, ako ni nakon toga nevalja onda treba ispitat vodove od tps-a prema kompjuteru, i ako su i oni dobri naposljetku ti treba novi tps
to je ukratko popravak tvoga kvara
JogFromYamaha:
to sam mu i ja mislio napisat al mislim da je to za laika overkill za shvatit i odradit
Adis L.:
--- Citat: JogFromYamaha - 23 Lipanj, 2012, 18:52:45 ---to sam mu i ja mislio napisat al mislim da je to za laika overkill za shvatit i odradit
--- Kraj citata ---
Ovo je prvi skuter koji sam kupio u zivotu, i to TSDI, malo komplikovaniji od Karburatora. Do sada sam auta vozo i to su skroz razliciti svijetovi. Vidim ti si rodjen pametan, niko ti nista nije objasnjavo u zivotu,sve si sam skonto !
Adis L.:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Lipanj, 2012, 13:58:20 ---moraš shvatit da je tps dvotračni, prvo izmjeriš otpor na svakoj traci, ako je veliko odstupanje ili pokazuje beskonačno onda je tps u kvaru, odnosno treba ga rastavit i očistit i resetirat, ako ni nakon toga nevalja onda treba ispitat vodove od tps-a prema kompjuteru, i ako su i oni dobri naposljetku ti treba novi tps
to je ukratko popravak tvoga kvara
--- Kraj citata ---
Eh hvala puno, poradit cu na tome.
JogFromYamaha:
da, hvala stari
imal sam diteka s ajnspricem i vozim skutere od 94te tak da...
a i vidim da znas samostalno ustanovit u cemu je problem i rjesit problem
kaj na ajnspricu 99% ljudi nemoze jer imaju mehanicare koji vele "ja popravljam aute a ne televizore"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju