Tehnički kutak > Styling skutera
Pitanj ?
metalac:
ja imam preko 100 postova pa isto još nisam upoznati :icon_tongue:
Hrga:
--- Citat: marko.p - 08 Svibanj, 2008, 22:52:56 ---
--- Citat: metalac - 08 Svibanj, 2008, 22:49:22 ---a ako odrežem graničnika na gas sajli i onda budem mogao više gasa dati i skuter bude brži, kaj ne tak? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
kak mrzim ovako blesava pitanja,baš me zanima kaj je sljedeče.....pa normalno da će bit brži,kaj nije logično?? jel??
--- Kraj citata ---
a cuj ovog... :laughing6: :laughing6: :laughing6:
ichko:
--- Citat: metalac - 08 Svibanj, 2008, 22:49:22 ---a ako odrežem graničnika na gas sajli i onda budem mogao više gasa dati i skuter bude brži, kaj ne tak? :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Evo ja se izvinjavam sto cu sad ja ispanut glupan(sto i jesam) ali kako to odraditi,ili jos bolje ako ima neka slika fino bi bilo da mi neko objasni da odradim to...
speed:
--- Citat: ichko - 20 Svibanj, 2008, 20:20:47 ---
--- Kraj citata ---
Evo ja se izvinjavam sto cu sad ja ispanut glupan(sto i jesam) ali kako to odraditi,ili jos bolje ako ima neka slika fino bi bilo da mi neko objasni da odradim to...
--- Kraj citata ---
kolega to se ne moze raditi,moze ali svejedno ti motor nece ici brze :toothy11:
ichko:
A dobro nije valjda problem sto pitam :) ucim pomalo, bicu i ja valjda jednog dana veliki tJuner :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju