Tehnički kutak > Styling skutera

Pitanj ?

<< < (6/6)

metalac:
ja imam preko 100 postova pa isto još nisam upoznati   :icon_tongue:

Hrga:

--- Citat: marko.p - 08 Svibanj, 2008, 22:52:56 ---
--- Citat: metalac - 08 Svibanj, 2008, 22:49:22 ---a ako odrežem graničnika na gas sajli i onda budem mogao više gasa dati i skuter bude brži, kaj ne tak?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
kak mrzim ovako blesava pitanja,baš me zanima kaj je sljedeče.....pa normalno da će bit brži,kaj nije logično?? jel??

--- Kraj citata ---

a cuj ovog...  :laughing6:  :laughing6:  :laughing6:

ichko:

--- Citat: metalac - 08 Svibanj, 2008, 22:49:22 ---a ako odrežem graničnika na gas sajli i onda budem mogao više gasa dati i skuter bude brži, kaj ne tak?  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Evo ja se izvinjavam sto cu sad ja ispanut glupan(sto i jesam) ali kako to odraditi,ili jos bolje ako ima neka slika fino bi bilo da mi neko objasni da odradim to...

speed:

--- Citat: ichko - 20 Svibanj, 2008, 20:20:47 ---

--- Kraj citata ---

Evo ja se izvinjavam sto cu sad ja ispanut glupan(sto i jesam) ali kako to odraditi,ili jos bolje ako ima neka slika fino bi bilo da mi neko objasni da odradim to...

--- Kraj citata ---

kolega to se ne moze raditi,moze ali svejedno ti motor nece ici brze :toothy11:

ichko:
A dobro nije valjda problem sto pitam :) ucim pomalo, bicu i ja valjda jednog dana veliki tJuner  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju