Tehnički kutak > Injection

Pumpa Goriva

<< < (4/5) > >>

ZixXx:
nije pod garancijom, hvala..;)

Zeljac:
najlakse ces saznati dali ti radi pumpa goriva tako da skines cjelo kuciste od zelenog injektora izvadis plavi rasprsivac das kontakt i verglas i ako sprica zeleni injektor onako nekih 1 m znaci pumpa je uredu i zeleni injektor onda uzmes plavi rasprsivac stavis ga u kuciste i vidis ako onda ne baca maglicu ne valja on ili kompresor eto pa provjeri to a pumpu provjeris dali ona ima dovoljan pritisak tako sto je otpojis i na kraju crjeva stavis prst i das kontakt ako onako lagano pocne sprijat tj da ne mozes sa prstom drzat pritisak koji je nabila pumpa znaci da je ona dobra

z0x:
Samo da javim priznali su mi garanciju iako sam je sam ugradio, ali iz tog dobrog čina trpim to da mi je skuter već 6 dana na servisu i svaki dan mi govore pogledat ćemo pogledat ćemo.
Treba provjerit ovo ono možda nije pumpa... možda neka gumica injektora itd itd svaki dan novi odgovor. Uglavnom prodavač mi je rekao da samo nekako dovedem skuter do servisa da oni vide jeli pumpa i odmah će mi stavit novu.. Javim kad bude i ako bude gotov

Lenko:
Kako god da okreneš, pucaš servisu kintu ! Priznali ti garanciju, ali će ti nešto drugo iskopati i uzeti novac. Moraju i oni od nečeg da žive !

amirdjonlic:

--- Citat: ivek_sr - 16 Lipanj, 2012, 10:02:31 ---Moja pumpa gotovo da se i ne cuje... koliko jako se cuje ti ima veze sa timr koliko ima benzina u njoj, kad je prazna glasna je kad je tiha elektro motor je u gorivu

--- Kraj citata ---
nebi se bas slozio,obrnuto je  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju