Općenito > Generalno o skuterima

jel se isplati uzet ova gilera??

<< < (2/10) > >>

cosa_wp:

--- Citat: ST-rider - 12 Lipanj, 2012, 10:57:48 ---a s obzirom da mogu birat samo u splitskoj zupaniji stvarno ne znam sto uzet?
mrtva pedesetka kao vec je dala svoje XD
ili mrtva pedesetka kao previse kuna za toliko kubika?

--- Kraj citata ---

previse kuna za malo kubika za 8k kuna uzmes vxr-a!

--- Citat: ST-rider - 12 Lipanj, 2012, 11:07:51 ---ne da lik ni cut ispod 1000 eura xD
da je sve ispod toga smijesno a on je samo u motor ulozio 7000kn ... tako on prica :D

ili da uzemem http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/aprilia-sr-50-r-49-cm3-oglas-5279783
al da spustim na 6500kn pa ako oce oce ako nece nista :D

--- Kraj citata ---

pusti ti njega šta on priča sve što je uložio nikad mu se neće vratiti tako da se mani budalaština svako pokušava svoje utrpati

a taj sr je jeftinij 500kn to ti ne igra ulogu kazem ti bolje ti uzeti nešto jače za te novce!

ivan_speedy:
Čim on napiše FULL MALOSSI sumnjivo je to  :dontknow:

ST-rider:
uzeo bi i ja jace al nemam dozvolu za to,a za dobit nju to mi je opet 3000kn troska tako da nemam onda sa cim kupit skuter :S

a i meni se cini da je neki seljak jos trazi da ja osobno dodem u neko selo po motor XD sa autobusom a on ce jel sredit papire jer njemu se ne isplati doc u Split...mislim wtf?

sr pitam jer mi se cini urednijim prvi vlasnik,ako spusti na 6500kn :S
ne znam,nisam pametan slusam svaki savjet jer ipak za moj studentski dzep nije malo 1000 eura

Macak sf:
E sad zavisi dali želiš voziti serijalu ili nakitan skut.Sa svim onim dijelovima što ima gilera po meni cijena je sasvim ok jer svi ti dijelovi koštaju

preko 4000 kn naravno mislim o novim dijelovima tako da  :dontknow:

cosa_wp:

--- Citat: Macak sf - 12 Lipanj, 2012, 11:40:23 ---E sad zavisi dali želiš voziti serijalu ili nakitan skut.Sa svim onim dijelovima što ima gilera po meni cijena je sasvim ok jer svi ti dijelovi koštaju

preko 4000 kn naravno mislim o novim dijelovima tako da  :dontknow:

--- Kraj citata ---

hiti se sa zgrade na pleća, ako hoćeš stavljat kit onda kupi neki sepet za 4000 kn i sam ga složi za još 4000 kn, a ne kupovat neke iskitane, precijenjene sepete šta ti znaš šta je na njemu i u kakvom su stanju dijelovi i ostalo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju