Općenito > Propisi
polaganje za B
3alfa3:
--- Citat: Tomi_ZG - 11 Lipanj, 2012, 21:33:57 ---E daj mi reci kad si polagao A,imao si i B(to i ja imam),samo si išao na liječnički,odnosno nisi morao polagat ni propise ni prvu pomoč,jel to i sad isto tak ako znaš?
--- Kraj citata ---
Tako je, samo lijecnicki, odvozit sate i na ispit
Grale:
--- Citat: ive_91 - 11 Lipanj, 2012, 22:00:27 ---sa 17 mozes sve, ljecnicki, propise, prvu pomoc, odvozit sve sate samo sa 18g. i 1dan mozes na ispit voznje i po vozacki..
ja sam polagao 24.12 tj. na sam badnjak polagao a 18 navrsio 23.
--- Kraj citata ---
tek sa 17 i pol moreš ić polagat propise i onda počet vozit,a vozački moreš polagat sa 18 godina i 1 dan(makar je frend bil jedan položil na 18.rođendan :dontknow: )
uostalom,momak pita za BIH,tak da bi mu to neko od ekipe iz susjedne države odgovorit,a ne mi tu nagađat :)
dhorvat:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Lipanj, 2012, 20:09:56 ---U "moje vrijeme" se moglo sve osim voznje obavit sa 17 godina, 6 mjeseci i 1 dan.
--- Kraj citata ---
Jbg, alfa, to je bilo u vrijeme dok još nije otto motor izmišljen :zubo:
2004. u osmom mjesecu (ako se ne varam) je došao novi zakon i od onda možeš sve osim zadnjeg ispita polagati prije 18-te. :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 12 Lipanj, 2012, 02:11:39 ---Jbg, alfa, to je bilo u vrijeme dok još nije otto motor izmišljen :zubo:
2004. u osmom mjesecu (ako se ne varam) je došao novi zakon i od onda možeš sve osim zadnjeg ispita polagati prije 18-te. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Znaci, prije je bilo stroze ;D
strikoo:
--- Citat: dhorvat - 12 Lipanj, 2012, 02:11:39 ---Jbg, alfa, to je bilo u vrijeme dok još nije otto motor izmišljen :zubo:
--- Kraj citata ---
Tako je. 20.08. je stupilo na snagu, a ja sam položio 23. i kao me izvuklo to što sam 2001. položio za moped pa nisam podlijegao novom zakonu (slobodna interpretacija zakona službenica u MUPu) Btw. polagao sam i tjedan prije (pao naravno) 23. položio, a rođendan imam kasnije, tako da sam polagao prije napunjenih 18 godina.
Nekada se moglo položiti sve sa 16 godina ("davno"), ali se vozačka mogla dobiti tek sa 18.
a jesmo zaspamali temu
Odi u autoškolu i pitaj :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju