Tehnički kutak > Tuning skutera

tuning piaggio nrg

(1/4) > >>

nrg123:
pozdrav! koji kit mi preporucujete da stavim kako bi dobio najbolje performanse? radi se o piaggio nrg power lc 50.na njemu je giannelli reverse,malossi multivator,6,1g roline i žute oprugice!

3alfa3:

--- Citat: nrg123 - 11 Lipanj, 2012, 15:20:25 ---pozdrav! koji kit mi preporucujete da stavim kako bi dobio najbolje performanse? radi se o piaggio nrg power lc 50.na njemu je giannelli reverse,malossi multivator,6,1g roline i žute oprugice!

--- Kraj citata ---

Najbolje performanse? Onaj novi polini 90ccm sa pripadajucim spuhom, karbom, prijenosom, preradom blokova.... Racunaj da te to kosta ko novi skuter ili vise od toga  ;D

A optimalne performanse obzirom na tvoj setup odprilike malossi sport kit, ili dr evo, TP Trophy...

StudioIT:

--- Citat: nrg123 - 11 Lipanj, 2012, 15:20:25 ---pozdrav! koji kit mi preporucujete da stavim kako bi dobio najbolje performanse? radi se o piaggio nrg power lc 50.na njemu je giannelli reverse,malossi multivator,6,1g roline i žute oprugice!

--- Kraj citata ---

TP Trophy ili DrEvo (ista stvar), poštelati karburator (klipić 40, igla A20, glavna dizna oko 82, skini onaj limić ako je još u njemu) i za osnovni setup si dobio maksimalu. Eventualno 19" karburator i dobit ćeš još malo više momenta.

nrg123:
jel bi mogao malossi mhr reoplica kit 70cc na giannelli reverse ali karurator bi stavio 19

StudioIT:
Za MHR Replicu kit koja je midrace, Gianelli Reverse (iliti Malossi MHR Replica spuh) možda su mrvicu preslabi (uz običan Malossi kit bi išli ali onda opet radije uzmeš Trophy). Puno bi bolje išao s, recmo, Polini ForRace ili TP Nardo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju