Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Sve o Dellorto frgazerima i kako ih uštelati(eng)

<< < (2/2)

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 11 Kolovoz, 2009, 23:04:50 ---Sa lulicom produljujem putanju zraka... rezultat je bolji odaziv na gas i vise snage u startu.

--- Kraj citata ---

Eto ti zakaj je moj motor tak dobro išel  :icon_biggrin:

ivanm:
na pežou bez ikakve lulice, odziv na gas je bio dobar, naravno sa polini usisom..
na piaggiu isto bolje radi i da se lakše uštelat ler ako je lulica unutra..

SlowRider:

--- Citat: dhorvat - 12 Kolovoz, 2009, 08:44:08 ---Eto ti zakaj je moj motor tak dobro išel  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

e SORRY ALI ja sam pogrijesio, zabunio sam se, BEZ LULICE je "rezultat je bolji odaziv na gas i vise snage u startu."

Ispravljen post :bem__mu: :bem__mu: :bem__mu:

nema one zivcanosti i skakanja masine sa lulicom  :angry7:

grunner:
a bas je zajebano nastelati dellorto 25 sa e13, ja imam to, dizna mi probusena na 100 i odvrnut mi onaj vijak sa strane za smjesu 2 kruga i uvijek mi se cini previse vazduha, jbga stvarno ne zelim vecu diznu pa vec trosi 8l na 100 km, probavao sam razne solucije ali neznam bas...objasni mi neko zasto konkretno sluzi onaj vijak na karbu mali pored ler gasa, to su jedina dva na karbu, to je koliko znam, zavrnem i manje vazduha jel??? i da postelao sam ga ja i igla mi je za jedan zubac vise da vuce goriva, ali uvijek mi se cini da je premalo jer dodam mu gas od 3/4 do 4/4 i samo mjenja zvuk motor...sad da je nekako preko karb. smanjiti dovod zraka???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju