Tehnički kutak > Tuning skutera
Italjet Formula 50 LC kako da nabrijem skuter
ZoJo:
znam da je potrebno dosta para ali ja mislim da stavim novi variomat kvačilo i auspuh koji su najbolji dijelovi da stavim na skuter
Mikac21:
--- Citat: ZoJo - 11 Lipanj, 2012, 00:26:14 ---znam da je potrebno dosta para ali ja mislim da stavim novi variomat kvačilo i auspuh koji su najbolji dijelovi da stavim na skuter
--- Kraj citata ---
Staviš Malossi Deltu ili Stage 6 kvačilo,Hebo Next generation ili Malossi Multivar variomat,a auspuha imaš dosta dobrih,ja bi uzeo Yasuni R :icon_thumright:
walkay:
Stavi Malossi Multivar, kvacilo nema potrebe dirati samo stavi malo jaci feder Malossi zuti, kupi Malossi X-Kevlar remen i Leo Vince ZX, Yasuni R je super spuh ali je bacanje para, neces dobit bolje perforamce od ZX-a!
ZoJo:
Ja mislim da je Leo vince RR bolji od zx auspuha i potrebno mi je novo kvaćilo jer je ovo istrošeno prešlo je 25t km ali gdje da nabavim te dijelove jer neznam baš dućane koji imaju dijelova za Italjet Formulu.
Mikac21:
--- Citat: ZoJo - 11 Lipanj, 2012, 00:49:38 ---Ja mislim da je Leo vince RR bolji od zx auspuha i potrebno mi je novo kvaćilo jer je ovo istrošeno prešlo je 25t km ali gdje da nabavim te dijelove jer neznam baš dućane koji imaju dijelova za Italjet Formulu.
--- Kraj citata ---
pa imaš tu na forumu Webshop.preko njega kupuješ,a evo ti stranica tu si pogledaš šta trebaš i zapišeš si samo kod proizvoda
http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productoverview.grid?category1=A%3AA_ITALJET%3AA_ITALJET_FORMULA50LC&category2=CAT
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju