Općenito > Propisi

Prijenos vozačke na veću kategoriju s godinama?

<< < (2/2)

roc:
i on provodi zakon? tak je i meni jedan rekao da mogu za 50ccm s 14god, a vec bio zakon za 16god. :BangHead:

Biker(ss):
Hvala... mislim bolje da mi to nije ni rekao, sad mi je ova drzava za jos jedan razlog zagorcala zivot  :angry9:
Da 3 puta moraš ici na te satove, trositi vrijeme i jos vaznije da 3 puta moraš placati. Dok ovi "jebaci" u autima plate samo jedamput  :sad1: :sad3: :angry9: Btw nije do milicajca da mora znat dal se prenosi ili ne, nema on ništa s tim. Njegovo je da vidi dal ima vozači šaru.
Tko god provodi i donosi takve zakone i slicne sve bi ih redom nabijao sakama, palicom i tak to al nicim sto bi ih brzo slomilo.

vktr:

--- Citat: Biker(ss) - 10 Lipanj, 2012, 18:52:01 ---Hvala... mislim bolje da mi to nije ni rekao, sad mi je ova drzava za jos jedan razlog zagorcala zivot  :angry9:
Da 3 puta moraš ici na te satove, trositi vrijeme i jos vaznije da 3 puta moraš placati. Dok ovi "jebaci" u autima plate samo jedamput  :sad1: :sad3: :angry9:
Tko god provodi i donosi takve zakone i slicne sve bi ih redom nabijao sakama, palicom i tak to al nicim sto bi ih brzo slomilo.

--- Kraj citata ---
voliš ti nabijat  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju