Evo treba mi mala pomoč oko igle,dakle radi se o dellorto karburatoru,o kojem točno neznam,znam samo da mi je cili serijski pa je valjda 17.5 . Jedino što mi nije serijski je auspuh,stavio sam SC08,maknuo sam onaj s katalizatorom i kutija od filtera zraka, ova:http://www.startright.co.uk/images/mini-20090908_0171.JPG , i u nejmu je crveni malosi filter zraka. Koja je dizna i to neznam ali predpostavljam da je serijska koja ide uz ovaj karburator. Motor inaće ide ok cca 80 kad sam sam mjereno po autu po njegovom satu ide 90. Sad da pređem na "problem" otvorio sam mu cilindrić di je igla od gasa jer mi se gas nije dobro vračao pa sam išao pogledati štift,ali sam vdio da mi je na igli gledano od gore prema dolje osigurač stavljen na drugom zarezu od njih 5. Ja sam sad stavio na prvi inaće nema nikakvih pomaka što se tiće krajnje/ubrzanja ali me zanima mogu li što sjebati s tim,i na kojoj bi crtici bilo recimo kao na originalu. Hvala unaprijed na odgovorima.
P.S. mogu poslikat karburator ako vam što pomaže,da znate o kojem se radi,a za diznu neznam gdje bih pogledao da vidim koje je veličine.