Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja jaceg skutera

<< < (3/4) > >>

robert:

--- Citat: danc00 - 11 Lipanj, 2012, 22:53:02 ---Uf, da sam znao...tolko imam i ja gotovine  :BangHead: :BangHead: A preko oglasnika nemoš znat...

--- Kraj citata ---
tip je prodao preko njuškala. nikad padano, bez kemija i na novo regan.
trebali su ,mu hitno novci i morao je

Tomi_ZG:

--- Citat: robert - 11 Lipanj, 2012, 22:50:38 ---ja sam rekao da se DA NAĆI! a u to se računa i strpljenje i praćennje raznih oglasnika.

--- Kraj citata ---
I moraš obavezno imat keš u đepu,i ne se previše premišljat,evo recimo dok sam ja mozgao ovih dana otišla je jedna srka 150 za 6000kn sa originalnih 7000km i vrlo dobro očuvana,i onda se sjetim zvat i veli lik ošla jučer  :angry9:

^^GlavonjA^^:

--- Citat: robert - 11 Lipanj, 2012, 22:50:38 ---ja sam rekao da se DA NAĆI! a u to se računa i strpljenje i praćennje raznih oglasnika.
prije 2 mjeseca je tu kod mene prodan vxr 2005 za nevjerovatnih 9000kuna. skuter je vožen samo do vikendice i nazad, čista serijala

--- Kraj citata ---

da se naći....ja imal sreće pa sam naletel na jednog takvog :D

igor.sb:

--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 21 Lipanj, 2012, 00:32:58 ---da se naći....ja imal sreće pa sam naletel na jednog takvog :D

--- Kraj citata ---

sto ga nisi kupio? il barem kljuc za kljuc + nadoplata

^^GlavonjA^^:

--- Citat: igor.sb - 21 Lipanj, 2012, 01:45:11 ---sto ga nisi kupio? il barem kljuc za kljuc + nadoplata

--- Kraj citata ---

igorinaaaa...ah, nikaj, zakaj da se trudim!  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju