Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Project BB chapter 2
bjela04:
kao mali update. posto se ceka placa uskoro da se mogu djelovi narucit malo se radi fuš na poslu :toothy11: napravljen je kao neki drugi nosac selena da se jos koliko toliko ublaze vibracije i vijak M10x400 :toothy12: posto nisam nigdje nasao za kupit takvu gromadu od vijka! kako kolega kizafromkvart veli PIKNUO sam si neke nove dijele :toothy3: tak sam i ja uzeo neke dijele friske ispod čekiča samo mi se ne svidja maska oko sata sve ostale su sive onako hrapave a ona je crna :redface: pa ako tko ima sivu hrapavu plastiku oko sata u ajmo rec ducan stanju i bio bi spreman za razmjenu nek se javi :icon_thumright: u planu je jos uzet novi most samo ce to pricekat malo bolja vremena :glasses9: evo malo slikica kad legne placica ide narudžba pa se radovi nastavljaju, a otom potom
ekipa se skuplja
uberkul retrić
zadnja leca
sta ja znam
fuš
bjela04:
update.
radapciger napravljen u fušu i blokovi rastavljeni, hmm rekao bih da se impeler samo osarafio jer sam ga mogao dotegnut ali opet vodena mi se nesto tesko okretala dali to treba tako? ali svejedno ide nova tako da me to ne brine a i vidi se da se navoj malo popapo na impeleru! lezajevi su super, semerinzi isto tako ali kad vec rastavljam nek ide sve novo... ja ne znam kakvu je ovaj lik sipao tekucinu unutra jer je sve to unutra bilo pocepljeno se necim da prostis nalik na g#vn%! to je bilo za danas sve, poslan je upit za ponudu tako da se djelovi ocekuju iduci tjedan ako sve bude ok! do tada pozdrav
Tomi_ZG:
Ovo kaj veliš da izgleda ko g#vn% je zato kaj je točena obična voda u sistem,na mom bivšem skuteru je pol kanala isto bilo počepljeno kolike su se naslage skupile,ko nakupina blata po cilindru i glavi
bjela04:
kreten sta drugo rec -.- samo kad budem slobodan odma do rodje u zg pa laganini do karlovca :binkybaby:
bjela04:
dali se vodena pumpa inace teze okrece kad ju se vrti rukom!? i dali impeler treba stegnuti dokle ili ima odredjena granica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju