Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Project BB chapter 2
bjela04:
ima jos vremena do 8 mjeseca :P
B.E.R.O.:
--- Citat: mhr-team - 08 Lipanj, 2012, 19:31:59 ---zovite i ja bi se uključio, ako sve bude uredu možda preskočim svoju klasu i natječem se u ovoj do čini mi se 250 :dontknow: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tebi stvarno nije do zivota!!!!
;D
mhr-team:
--- Citat: bjela04 - 08 Lipanj, 2012, 23:40:15 ---ima jos vremena do 8 mjeseca :P
--- Kraj citata ---
ima vremena, ali nema para ;D ;D ;D
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Lipanj, 2012, 23:58:35 ---Tebi stvarno nije do zivota!!!!
;D
--- Kraj citata ---
bjela04:
"mali" update, danas se napravila vecina toga! nosac je rjesen imao sam problema oko toga naime mislio sam da nosac od vxra pase bez ikakvih problema zaletio se ja stavio sve fino i na kraju skuzim da grana ne moze stat nemam pojma kako :D ugl smislio sam da stavim klackalicu i dva selena od vxra sa strana znaci da imam dva vanjkska selena sto bi u biti i bilo dobro danas stavim jedan i ono solidno mi to drzi nema lufta nikud i to pa sta mislite dali da stavljam drugi da se nebi popigalo sta sa jednim samo? ugl bilo je zajebancije i oko struje ali je rjeseno i provedeno sve, da ga jebes ne radi spojim sve kako treba ne radi i slucajno drknem nesta oko osiguraca upale se svjetla i na kraju skuzim da je valda od kiseline nagrizlo malo i povatala se neka prasina po tome i ne radi a fala bogu osiguraci iz proslog stoljeca -.- ugl trebam to zamjenit i one naprijed komplet osigurace jer mi ne radi stop i zmigavci :icon_scratch: evo malo slika pa navalite s kom. :P
nabavljen duzi saraf (treba jos duziiii)
stavljena maška
bomeee mi je visok :D
struja provedena
do slusanja :hello:
walkay:
Previse je podignut sa distanserom, skini to i prihvat od starog amortizera rasiri malo (cekic i udri) da sjedne na selen od masine!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju