Općenito > Generalno o skuterima

koji skuter kupiti?

<< < (4/10) > >>

dhorvat:

--- Citat: stunt_master - 07 Lipanj, 2012, 19:36:40 ---   :icon_thumright: Samo ne malagutija  :nono:

--- Kraj citata ---

A kaj fali malagutiju? Ja ga vozim i naspram Aeroxa sa kojim djeli mašinu je 10 tisuća puta udobniji, suvozač ima kam sjest i sjedi na mekanom, a mjesta za dvoje ima pun kufer. Naspram Aeroxa je dan i noć razlika recimo za koljena. Kad sjedneš na njega bit će ti jasno. Ja sam oko 185 visine i stiskal sam se na Aeroxu 9 godina i nije tak problem osim kad voziš suvozača. A Malaguti je tehnološki 10 godina ispred Aeroxa, barem ovaj moj koji ima digitalac  :laughing7:

stunt_master:

--- Citat: dhorvat - 08 Lipanj, 2012, 08:54:40 ---A kaj fali malagutiju? Ja ga vozim i naspram Aeroxa sa kojim djeli mašinu je 10 tisuća puta udobniji, suvozač ima kam sjest i sjedi na mekanom, a mjesta za dvoje ima pun kufer. Naspram Aeroxa je dan i noć razlika recimo za koljena. Kad sjedneš na njega bit će ti jasno. Ja sam oko 185 visine i stiskal sam se na Aeroxu 9 godina i nije tak problem osim kad voziš suvozača. A Malaguti je tehnološki 10 godina ispred Aeroxa, barem ovaj moj koji ima digitalac  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Pa niko ne kaze da mu nesto fali,neg san rekao samo ne njega od ta tri bas zbog njegove visine ;)

dhorvat:

--- Citat: stunt_master - 08 Lipanj, 2012, 09:24:51 ---Pa niko ne kaze da mu nesto fali,neg san rekao samo ne njega od ta tri bas zbog njegove visine ;)

--- Kraj citata ---

Skuter je malo manji od Aeroxa/Runnera/SR-a ali ima isto ili čak i više mjesta za vozača, znam po tome jer ga je vozio frend koji je oko 195  :laughing7: Čak smo se i nas dvojica vozili  :icon_biggrin:

Domba-OS:
Dobar ti je i Jet Force ;)

speedy123:
oprostite sta skrecen s teme al moze li mi neko rec di ima kupit kurblu za speedfight2 (samo onu stangicu)? ??? ???javascript:void(0);

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju