Općenito > Generalno o skuterima
koji skuter kupiti?
dhorvat:
--- Citat: stunt_master - 07 Lipanj, 2012, 19:36:40 --- :icon_thumright: Samo ne malagutija :nono:
--- Kraj citata ---
A kaj fali malagutiju? Ja ga vozim i naspram Aeroxa sa kojim djeli mašinu je 10 tisuća puta udobniji, suvozač ima kam sjest i sjedi na mekanom, a mjesta za dvoje ima pun kufer. Naspram Aeroxa je dan i noć razlika recimo za koljena. Kad sjedneš na njega bit će ti jasno. Ja sam oko 185 visine i stiskal sam se na Aeroxu 9 godina i nije tak problem osim kad voziš suvozača. A Malaguti je tehnološki 10 godina ispred Aeroxa, barem ovaj moj koji ima digitalac :laughing7:
stunt_master:
--- Citat: dhorvat - 08 Lipanj, 2012, 08:54:40 ---A kaj fali malagutiju? Ja ga vozim i naspram Aeroxa sa kojim djeli mašinu je 10 tisuća puta udobniji, suvozač ima kam sjest i sjedi na mekanom, a mjesta za dvoje ima pun kufer. Naspram Aeroxa je dan i noć razlika recimo za koljena. Kad sjedneš na njega bit će ti jasno. Ja sam oko 185 visine i stiskal sam se na Aeroxu 9 godina i nije tak problem osim kad voziš suvozača. A Malaguti je tehnološki 10 godina ispred Aeroxa, barem ovaj moj koji ima digitalac :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pa niko ne kaze da mu nesto fali,neg san rekao samo ne njega od ta tri bas zbog njegove visine ;)
dhorvat:
--- Citat: stunt_master - 08 Lipanj, 2012, 09:24:51 ---Pa niko ne kaze da mu nesto fali,neg san rekao samo ne njega od ta tri bas zbog njegove visine ;)
--- Kraj citata ---
Skuter je malo manji od Aeroxa/Runnera/SR-a ali ima isto ili čak i više mjesta za vozača, znam po tome jer ga je vozio frend koji je oko 195 :laughing7: Čak smo se i nas dvojica vozili :icon_biggrin:
Domba-OS:
Dobar ti je i Jet Force ;)
speedy123:
oprostite sta skrecen s teme al moze li mi neko rec di ima kupit kurblu za speedfight2 (samo onu stangicu)? ??? ???javascript:void(0);
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju