Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
vivacity lc :))))
luka.ck:
Svida mi se skuter. samo ga malo ga dotjeraj (očisti) :toothy9:
--- Citat: Ivan_drifter - 04 Lipanj, 2012, 16:23:05 ---lose je hladenje izmisljeno po meni, bolje da je ostavio seriski luk i iza kotaca kiler da nema ovih rupa , i posudu iznat fara i to je to,
jer sf2 npr ima one kurce koji skrecu zrak na kiler ovo mu je premalo po meni protoka zraka inace sve 5,
nego kak to da si ti na vivu dosao??
isti je ko tonijev koji sam ja kupio!
--- Kraj citata ---
Poceli su ljudi shvacat sta valja. :icon_biggrin:
radomir.g:
Evo jos jedne Vive LC :D
Sve super, samo da ste to hladjenje bolje resili..
Inace kad sat zakuca tamo preko lampice za ulje (jer ne meri vise), zadnji put kad sam to merio bilo je 104 po GPS-u.
Evo kako sam ja resio to hladjenje:
Glavu nisi dobro okrenuo, ali predpostavljam da si zbog creva tako stavio..
Koji je prenos? Nema sanse da sa Giannellijem i serijskim AC primarom postigne toliku krajnju!
aprilia area 51:
lc je komplet getriba...rolice 6,2...hladnjak je tu jer sam se tu prvo sijetio ovo je lijepo sto si ti napravio...meni nije toliko bitan izgled na tom motoru vise je za race nego za styling tak da mi se nije dalo puno kemijat...rupe su dovoljne i nakon sat sat i pol ganjanja motora sve je normalno nekuha niti ista...jbg moro sam izrezat za bocu jer nije mogla stat nigdje drugdije...tu masku cu jedno malo uredit i bolje isjec da nebude bas tak oso je sad tek slozeno bitno je bilo samo da je funkcionalno...
inace prva boja nikad padano...taj carbon look je bojan nije lijepit kao sto je bero reko...
Nyzvo:
--- Citat: aprilia area 51 - 04 Lipanj, 2012, 19:11:42 ---lc je komplet getriba...rolice 6,2...hladnjak je tu jer sam se tu prvo sijetio ovo je lijepo sto si ti napravio...meni nije toliko bitan izgled na tom motoru vise je za race nego za styling tak da mi se nije dalo puno kemijat...rupe su dovoljne i nakon sat sat i pol ganjanja motora sve je normalno nekuha niti ista...jbg moro sam izrezat za bocu jer nije mogla stat nigdje drugdije...tu masku cu jedno malo uredit i bolje isjec da nebude bas tak oso je sad tek slozeno bitno je bilo samo da je funkcionalno...
inace prva boja nikad padano...taj carbon look je bojan nije lijepit kao sto je bero reko...
--- Kraj citata ---
trebo si ju maknut onda
zemo323:
jedina primjedba na ovu X puta spomenutu posudu za vodu.. nekako je zamaskiraj, stakloplastikom ili necim takvim.. sve ostalo :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju