Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
vivacity lc :))))
radomir.g:
Svi gore sa linkova su ti negde po snazi +-200-300 obrtaja. Ja kombinaciju Yasuni R i MHR Replicu vrtim kroz ubrzanje na 9600, na krajnjoj ide do 10500 od prilike.
Uzmi PRO neces pogresiti. Ako ti je ruzno da stoji onako prema gore preseces ga na onog krivini i stavis top da stoji prema dole kao na Roost-u, to ti je super.
Inace njega bi kroz ubrzanje sa Replicom stelovao tu negde izmedju 10500 i 11000 obrtaja, sto je dosta velika razlika u odnosu na ove gore sa linka.
B.E.R.O.:
Yasuni!!!!
:headbang: :headbang:
Meni se i ovaj Doppler svidja,nema ga nitko!!!!
:icon_thumright:
aprilia area 51:
radomire jasno mi je da je pro dost jaci i da bi fino zavrtio replicu...ali ruzan mi je taj auspuh u picku materinu a i ja dsota koristim daj skut u danu napravim minimum 30 km tak da neznam bas da ga toliko izvlacim i jos toliki kilometri koliko bi izdrzo...ovo mi je taman pred sesonu ga prekarikam i ostalo i do kraja sam miran...kako tebi ide sada sa yasuniem u odnosu na extra...
radomir.g:
Ne znam kako bi se replica ponasala sa nekim drugim spuhom, ali prezadovoljan sam kako se ponasa sa yasunijem. Extra sam imao na Malossi Sport kitu i to je mnogo slabiji auspuh od R-a, i sto se elasticnosti tice i ciljnih obrtaja.
Posto je auspuh sa velikim powerbandom to ti je milina viziti po gradu. Start mozes podesiti vec na 5000 da krece sto je nesto vise nego serijala, a ima dovoljno momenta skroz lepo da potegne. Ovako sto se tice voznje 1/3, pola gasa to ti je skroz opusteno, nema nikakvih rupa ni slicno. Eto jedino sto je Yasuni dosta skuplji od ostalih, pa jedino zato da ga ne uzmes. Po meni je auspuh bez mane.
Da bi izvukao jos dodatnog momenta trebas otvoriti izduv na Replici na 25mm kao sto je grana na Yasuniju. Imas slike tamo kod mene u projectu..
aprilia area 51:
pa vjerojatno cu yasunia uzet jer upoznat sam vec sa rom imo sam ga i stvarno sam se odusevio kakv je to spuh...a skuplji je nekih 50 eura tak da ce se to dat sredit...mislio sam rekorda ali dosta je glasan spuh to jest dosta je glasniji od r-a...a posto murija puno drka i to mi igra ulogu...uglavnom vidjet cemo jos do 8 mjeseca ma da ciljat cu r-a onda...hvala na informacijama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju