Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
vivacity lc :))))
aprilia area 51:
ne ne nije na prodaju...radomire pa trenutno nije za race s njime ma da i sad ide jako fino...ali reko sam da je u planu jaci spuh samo dok bude nekog kesa gledam da stavim mozda onaj stage 6 pro ili tako nesta...a vidjet cu za tu vodu...da far sam i preradio tako kao on slicno i stavio ladnjak a posudu sam izveo ovak van tak da me sad ne jebe ni kad moram sipat ni pregledat ni nista dostupna je i sve...vidjet cu mozda je prebacim a mozda samo malo ovu masku lijepse napravim...
Ivan_drifter:
dam ti sf2 2006g s bb 172:)
radomir.g:
S6 PRO ce na to leci samo tako :icon_thumright:
aprilia area 51:
tamo negdje krajem osmog mjeseca ili mozda i malo kasnije pred kraj sezone bi trebo sjesti neki veci novac pa je u palu fino uzet novi klip i karike uzet gljivu novu uzet s6 pro spuh i napravit servis znaci vodena remen rolice i to...
ivane hvala ali nebi tog sf-a to nije ni regano ni nista ili...
danas se viva prvi put vozila po kisi sreca pa nista nije stradalo polako sam vozio...jbg iso iz sujednog grada kuci i uhvati me pljusak pa sam pokiso ali bilo mi je jedino bitno da mi ne smoci gljivu pa da neude voda u karb ali dobro je nije nista se tako desilo tako da ujutro slijedi pranje pa bi moglo biti nekih novih slikica...:)
aprilia area 51:
eo par slika od jucer...:)
By majstor48 at 2012-06-08
i jedan malo jaca haha...
Navigacija