Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera DNA 50

<< < (11/13) > >>

baotian500:
a kilometri se vracaju jako lako,kad mi na baotianu na servisu su rekli da ak ima prek 300 km da mi nece priznat garanciju na prvi servis,a ja napravio 680km,lijepo sam skinuo staklo sa urice,i sa malim serafcigerom samo vratio za par unazad,i dofurao ga na servis,pisalo 280km,i oni mi priznali garanciju,ali kod takvih stvari se fakat mora paziti,jer frend je to isto iso radit pa je zgulio brojke

interceptor:
ma sve je to uredu što se tiče vraćanja km sata unazad, kad imaš analogni sat, tj. sat na kojem ti pređeni kilometri pišu na onim brojkama, pa ih onda samo vratiš.....e ali Gilera DNA ima digitalni sat....i pređeni kilometri se učitavaju preko senzora.... tako da treba stvarno bit majstor da usiješ vratit digitalan sat....

interceptor:
Je li zna itko od vas što znači u imenu DNA ??'...što znači ili predstavlja taj naziv DNA ????? je li to samo ime..onako bez veze ili nešto znači taj naziv DNA ????

Hrga:
de lol j#bote kakva su ti to pitanja, evo npr da ja pitam sta znaci vivacity jel to nesto posebno ili tek tako?  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

inace DNA-deoksiribonukleinska kiselina

interceptor:

--- Citat: Hrga - 11 Svibanj, 2008, 12:21:25 ---de lol j#bote kakva su ti to pitanja, evo npr da ja pitam sta znaci vivacity jel to nesto posebno ili tek tako?  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

inace DNA-deoksiribonukleinska kiselina

--- Kraj citata ---
što smo danas nepismeni...DNK -deoksiribonukleinska kiselina, ne DNA...abnormalno si nepismen... :jerk: :jerk:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju