Tehnički kutak > Tuning skutera
Motoforce Racing i ostali slicni na Yasuni city 16(Piaggio)?
IvanRox:
--- Citat: Mikac21 - 02 Lipanj, 2012, 23:55:37 ---pa Danc00 ima tu kombinaciju na Aeroxu i kolko sam vidio dobro ide
--- Kraj citata ---
da samo sta danc ima od bgma radilicu
Iwo SR Tuono:
Dobra je i bgm,najbitnije da ima dobro podmazivanje iglicastog i leteceg i da je 12mm bolcna na takvom setupu ako je minarelli,pune polutke su samo dodatni plus
Josip:
--- Citat: marin18 - 02 Lipanj, 2012, 21:58:10 ---gore je radilica malossi rhq, karb. mislim ostavit 19, mislim da bi city 16 fino sjeo on je nesto kao nardo samo 100xkvalitetniji i pogodniji za ustelat...bio bi ja zadovoljan i s nekih 13-14ks :D
--- Kraj citata ---
to ti je idealna kombinacija, imam taj kit (nije da vozi, ali hoce) poklapa se powerband cilindra i auspuha
--- Citat: Jump33r - 02 Lipanj, 2012, 21:51:12 ---a Motoforce racing je slaga black-rox na zipa , imas i tu temu
ili brijem? :toothy11:
--- Kraj citata ---
pokazat cu ti taj cilindar sta je slaga "strucnjak" black rox :icon_biggrin:
Jump33r:
--- Citat: Josip - 03 Lipanj, 2012, 10:50:04 ---to ti je idealna kombinacija, imam taj kit (nije da vozi, ali hoce) poklapa se powerband cilindra i auspuha
pokazat cu ti taj cilindar sta je slaga "strucnjak" black rox :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
josipe, jel ima nesto sta ti nemas? :toothy12:
cilindar je garant ubiven
Josip:
--- Citat: Jump33r - 03 Lipanj, 2012, 14:47:56 ---josipe, jel ima nesto sta ti nemas? :toothy12:
cilindar je garant ubiven
--- Kraj citata ---
neznam jel su uopce vozili cilindar jer je klip udaren sa cela (vjerojatno ispa iz ruke nekom) pa karika nemoze stat kako treba u kanalu
big evo 94 nemam, ali trenutno..... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju