Tehnički kutak > Tuning skutera

Motoforce Racing i ostali slicni na Yasuni city 16(Piaggio)?

<< < (3/6) > >>

IvanRox:

--- Citat: Mikac21 - 02 Lipanj, 2012, 23:55:37 ---pa Danc00 ima tu kombinaciju na Aeroxu i kolko sam vidio dobro ide

--- Kraj citata ---
da samo sta danc ima od bgma radilicu

Iwo SR Tuono:
Dobra je i bgm,najbitnije da ima dobro podmazivanje iglicastog i leteceg i da je 12mm bolcna na takvom setupu ako je minarelli,pune polutke su samo dodatni plus

Josip:

--- Citat: marin18 - 02 Lipanj, 2012, 21:58:10 ---gore je radilica malossi rhq, karb. mislim ostavit 19, mislim da bi city 16 fino sjeo on je nesto kao nardo samo 100xkvalitetniji i pogodniji za ustelat...bio bi ja zadovoljan i s nekih 13-14ks :D

--- Kraj citata ---

to ti je idealna kombinacija, imam taj kit (nije da vozi, ali hoce) poklapa se powerband cilindra i auspuha

--- Citat: Jump33r - 02 Lipanj, 2012, 21:51:12 ---a Motoforce racing je slaga black-rox na zipa , imas i tu temu

ili brijem?  :toothy11:

--- Kraj citata ---

pokazat cu ti taj cilindar sta je slaga "strucnjak" black rox  :icon_biggrin:

Jump33r:

--- Citat: Josip - 03 Lipanj, 2012, 10:50:04 ---to ti je idealna kombinacija, imam taj kit (nije da vozi, ali hoce) poklapa se powerband cilindra i auspuha

pokazat cu ti taj cilindar sta je slaga "strucnjak" black rox  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

josipe, jel ima nesto sta ti nemas?  :toothy12:

cilindar je garant ubiven

Josip:

--- Citat: Jump33r - 03 Lipanj, 2012, 14:47:56 ---josipe, jel ima nesto sta ti nemas?  :toothy12:

cilindar je garant ubiven

--- Kraj citata ---

neznam jel su uopce vozili cilindar jer je klip udaren sa cela (vjerojatno ispa iz ruke nekom) pa karika nemoze stat kako treba u kanalu

big evo 94 nemam, ali trenutno..... :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju