Općenito > Propisi
Odjava
Tadr3:
mislim da nemora bivsi vlasnik odjavljivat motor... jer su sad napravili da mozes i sam, znaci samo na tehnicki pa u policiju potvrdit papire i tablicu uzet, ili ju uzmes na tehnickom
^^GlavonjA^^:
--- Citat: JogFromYamaha - 02 Lipanj, 2012, 10:02:26 ---pa kaj bus prijavljival ako se vozilo od 50cc ne oporezuje
--- Kraj citata ---
Daj ne siri dezinformacije!!!!!! Mora otici na poreznu di bu dobil potvrdu da se porez ne placa. Bez toga nemas kaj ici na muriju!!!!!
Tadr3:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 02 Lipanj, 2012, 13:51:57 ---Daj ne siri dezinformacije!!!!!! Mora otici na poreznu di bu dobil potvrdu da se porez ne placa. Bez toga nemas kaj ici na muriju!!!!!
--- Kraj citata ---
lol, a ti malo smiri zivce i ne pravi se frajer... od 5 skutera kaj sam imao nikad nisam morao na poreznu, niti me itko ikad trazio sta od porezne il poslao tamo
vale_vx:
--- Citat: Tadr3 - 02 Lipanj, 2012, 15:30:55 ---lol, a ti malo smiri zivce i ne pravi se frajer... od 5 skutera kaj sam imao nikad nisam morao na poreznu, niti me itko ikad trazio sta od porezne il poslao tamo
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
imao sam sigurno 10ak pedesetki i s nijednim ugovorom nisam bio na poreznoj
strikoo:
Pretprošli tjedan sam prepisivao na sebe i nikakva porezna se nije niti spominjala.
Kazna može doći, a i ne mora, stvar je hoće li netko primijetiti da moped nije odjavljen.
Ako ćeš ga regati, nemoj ga odjavljivati, kupoprodajni, ovjeriti ga, na tehnički napraviti sve i na muriju po štambilje i vozi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju