Općenito > Propisi

S B kategorijom do125 ccm?

<< < (4/4)

ivan94:
ja sam pital intuktora u auto skoli i rekal mi je sljedece... da mozda budu uveli taj zakon kada uđemo u eu ali da motori (skuteri) budu morali imati bloka na 80 kmh.. da bude to sve na tu neku shemu... al se nezna jos tocno

sttipe:

--- Citat: ivanm - 13 Lipanj, 2012, 18:54:57 ---al kak se kod nas zakoni mijenjaju ko gaće, nije isključeno da se uskoro izmjeni ministar policije ili slično i zakoni se promijene..
sve je prolazno..

--- Kraj citata ---
pa virujem da će nam brisel bit manji neprijatelj od zagreba,po puno pitanja..šta prije bude europski ministar,prije će se to prominit..samo da eu narodi budu pametni i nedaju da njih dovedu na naše propise  :toothy11:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: ivan94 - 13 Lipanj, 2012, 19:14:55 ---ja sam pital intuktora u auto skoli i rekal mi je sljedece... da mozda budu uveli taj zakon kada uđemo u eu ali da motori (skuteri) budu morali imati bloka na 80 kmh.. da bude to sve na tu neku shemu... al se nezna jos tocno

--- Kraj citata ---
da, imaju restrikciju za 80 km/h  što se tiče 125 cm3 i svi će morat ić na valjke ako dođe taj zakon i 50cc na brzine i 125cc na brzine i svi u toj klasi

meni osobno 80 realne brzine odgovara za relacije koje bi vozio sa 125

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju