Općenito > Propisi

S B kategorijom do125 ccm?

<< < (3/4) > >>

dhorvat:

--- Citat: sttipe - 13 Lipanj, 2012, 14:59:59 ---šta je samnom,jel ja smim s b kategorijom vozit 125ccm,/(15ks),ako imam njemačku dozvolu koja to dozvoljava??dozvoljava i ukupnu dopuštenu masu 7200kg,a u rh je 3500kg b kategorija??teoretski,meni je dopuštena vožnja 125ccm,ako to u zakonu rh izričito nije ograničeno,ili??

priznaje li rh, njemačke vozačke, onakve kakve jesu,ili samo djelomično,ili kako??
to me zanima i zato jer sestrin mali isto ima samo b,njemačku,i vozi s njom ovdi,125ccm,od prijatelja,i,niti nezna dal smi to vozit ovdi..uvjeren je da smi,jer ima dozvolu koja mu to dozvoljava, a rh ju priznaje..uzalud moja upozorenja da to objasni jozi milicajcu kad ga zaustavi.... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Sa njemačkim registracijama i njemačkom vozačkom dozvolom možeš ovdje voziti po svakom zakonu zdrave logike  :laughing7:

zvonkec_92:
ja znam jednu situaciju kad su mene i frenda prije 3 god zaustavili na skuterima... frend je tad imo 14 god i švicarsku vozačku.. njima inače na osobnoj piše M kategorija, to je koo sve u 1 a ne kod nas svaki papir posebno.... znači samo to je imo MMMMM ništa više, i sa tim se kod njih smije vozit moped.. i sad je situacija bila da je drot frenda pito dal to kod nas vrijedi, a drot bi to trebo znat... xD i niš ovaj reko da se kod njih M može položit sa 14 i vozit se i ovaj reko dobro i sve 5...

sttipe:
čita sam nešto o tome u moto pulsu,da postoji neka peticija ali ju se neda nać googlanjem..državni infoterorizam???

JogFromYamaha:

--- Citat: ---taj zakon mozes momentalno zaboraviti jer ga nasi nece uvesti iz principa jer nas onda nemogu vise na kaznama derati
--- Kraj citata ---

koji dio od ovog ne razumijes

ivanm:
al kak se kod nas zakoni mijenjaju ko gaće, nije isključeno da se uskoro izmjeni ministar policije ili slično i zakoni se promijene..
sve je prolazno..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju