Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1 - Vuna u prigusivacu

<< < (3/9) > >>

P.A.L.A.C:
meni se isto nenormalno dere ulglavnom fuuul gadno uopce se ne cuje da je to zx vise koda se kosturi jebu na limenom krovu. lol

malo malo natrpam unutra staklene vune do ibera malo se utisa cak i poprimi zvuk pravog zx-a al i dalje sranje, probo sam i kamenu opet isto.

neznam nisam poametan.  :dontknow: :dontknow:

Mr J:
azbest rulezz :)  :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: P.A.L.A.C - 06 Svibanj, 2008, 15:58:58 ---meni se isto nenormalno dere ulglavnom fuuul gadno uopce se ne cuje da je to zx vise koda se kosturi jebu na limenom krovu. lol

malo malo natrpam unutra staklene vune do ibera malo se utisa cak i poprimi zvuk pravog zx-a al i dalje sranje, probo sam i kamenu opet isto.

--- Kraj citata ---

Treba naci pravu kolicinu koju treba staviti.
Ja sam na Nardu mijenjao valjda 20 puta vunu i metodom pokusaja i pogresaka otkrio koliko vune i kako ju treba staviti.

SlowRider:

--- Citat: P.A.L.A.C - 06 Svibanj, 2008, 15:58:58 ---meni se isto nenormalno dere ulglavnom fuuul gadno uopce se ne cuje da je to zx vise koda se kosturi jebu na limenom krovu. lol

--- Kraj citata ---

jel ti pusta igdje dim na topu kada zacepis ispusnu cijev? Vjerojatno ti pusta na spoju auspuha i topa.

neer:
uzmes krumpir i zabijes ga u spuh i nikad se vise nece cuti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju