Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Aerox 2012

<< < (6/9) > >>

zupa:
i meni se svida

chaja:
za pocetak cu odraditi samo ovo "AMP energy" bez zeelenih detalja,pa ako mi bude "ono nesto" falilo dodat cu i zelene detalje :D

chaja:
rox se testirao juce i krajnja je 85 km/h .. prije je isao 95-100 .. federi kvacila su mu stari 4 god mozda i vise kao i centralni..zvono je rika skroz..da li zbog toga ne razvija krajnju kao prije ?

suman_aprilia:

--- Citat: chaja - 05 Lipanj, 2012, 23:25:30 ---rox se testirao juce i krajnja je 85 km/h .. prije je isao 95-100 .. federi kvacila su mu stari 4 god mozda i vise kao i centralni..zvono je rika skroz..da li zbog toga ne razvija krajnju kao prije ?

--- Kraj citata ---
Na cemu si ti to mijerio? :icon_scratch: Nece bas bit tolko da je zbog susti..prije do neceg drugos sto si mijenjo ili nisi...Npr Karike i remen?..

chaja:

--- Citat: suman_aprilia - 06 Lipanj, 2012, 00:33:22 ---Na cemu si ti to mijerio? :icon_scratch: Nece bas bit tolko da je zbog susti..prije do neceg drugos sto si mijenjo ili nisi...Npr Karike i remen?..

--- Kraj citata ---

promjenio sam karike zimi,remen na kraju prosle sezone,rolnice takodje..ubacio sad vecu diznu i bolje vuce i to sve..ali nemam pojma vise zbog cega je izgubio krajnju  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju