Tehnički kutak > Injection

Injektor za Beverly 250/400/500 ie

(1/2) > >>

PhatCat:
Zna li netko da li Piaggio mašine s injectionom od 250/400/500 kubika koriste isti injektor? Naime, kad sam svojedobno kupovao novi injektor za 250 ie, na računu mi je pisalo "injection piaggio 500", a lik u Piaggio centru mi objašnjava da svi ti skuteri ustvari koriste isti injektor i da zanemarim što to piše na računu. Injektor je izgledao kao i moj stari injektor i stavio sam ga na mašinu bez problema.

Međutim, sad gledam nesto po scooteshopu i vidim ovo:

http://www.sip-scootershop.com/en/products/fuel+injector+piaggio+_pi6389495

http://www.sip-scootershop.com/en/products/fuel+injector+piaggio+_pi827262

E sad, ta dva injektora su izlistani pod različitim brojevima artikla, ali imaju identičnu cijenu pa i dalje ne znam da li je ustvari riječ o identičnim injektorima ili ne?

Thx, pozdrav

JogFromYamaha:
jedino ces 100% saznati ako gledas kataloske brojeve
zato kaj aprilija piaggio gilera i slicni djele identicne masine od piaggija tako da je sve vise manje isto
inace sve su to synerject injektori i daju se kupiti po pola cijene od proizvodaca direktno

Lenko:

--- Citat: JogFromYamaha - 31 Svibanj, 2012, 09:16:05 ---jedino ces 100% saznati ako gledas kataloske brojeve
zato kaj aprilija piaggio gilera i slicni djele identicne masine od piaggija tako da je sve vise manje isto
inace sve su to synerject injektori i daju se kupiti po pola cijene od proizvodaca direktno

--- Kraj citata ---
Znaš li adresu proizviđača synerject injektora, da bih naručio ?

runn_it:

--- Citat: lenko - 31 Svibanj, 2012, 13:10:34 ---Znaš li adresu proizviđača synerject injektora, da bih naručio ?

--- Kraj citata ---

Laurent Fabre
Synerject SAS
17ter rue Paulin Talabot
Boîte Postale 54751
31047 Toulouse Cedex 1 - France
Tel: + 33 (5) 6119-7008
Fax: + 33 (5) 6119-2514

steeef:
nisu isti,imaju različite oznake na sebi.
kupi rađe polovan..dok platiš poštarinu carinu itd nebuš puno prifitiral s tim kaj si naručil novi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju