Tehnički kutak > Tuning skutera

Novi Polini spuh!

<< < (3/3)

gokiSP:
Auspuh nije ni blizu evo spuhu, po ničemu. Slabiji je od Yasuni R-a.

ivanm:
očito, jedino po izgledu..

Iwo SR Tuono:

--- Citat: gokiSP - 31 Svibanj, 2012, 17:50:52 ---Auspuh nije ni blizu evo spuhu, po ničemu. Slabiji je od Yasuni R-a.

--- Kraj citata ---
u klasi je sa ZXom

a o zvuku neželim pričat, kod mene na superraceu je zvuk brutalan, prdi za poludit  :laughing6: zato će ić stage6 topić gore narednih dana i mirna bosna

dino73n:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 03 Lipanj, 2012, 13:44:36 ---u klasi je sa ZXom

a o zvuku neželim pričat, kod mene na superraceu je zvuk brutalan, prdi za poludit  :laughing6: zato će ić stage6 topić gore narednih dana i mirna bosna

--- Kraj citata ---

Ma ni Stage6 topovi nisu neka sreca,zaganjaj ti sebi Yasuni top pa uzivaj.Mozda bi preradom tog S6 topa dobio nesto jer sam ja skoro na tom svom starom 4race2 koji je sad kod jednog mog druga preradio rupe,prvo sam ih povecao za 1mm u precniku pa sam onda bruslicom sjekao tako da sastavim svaku drugu da se dobije izgleda mrezice kao na yasuni topu i ima ono efekta al opet nije to to.Jest da sam vratio istu vunu a koja izgleda malcice pretvrda.Vjerujem da bi sa nekom mekšom rezultati bili joj vidljiviji.

Iwo SR Tuono:
do pol gasa radi dng ding ding baš onaj zvuk koji živcira, oko 8000rpm je najtiši al tu se nemoš voziš, ide 40 i onda kad zaljepiš pun na 10500 jebeš ti i kacigu i slušalice i sve,koda prolazi mlazni avion  :laughing3: :laughing6: :laughing6: i to još na 50cc, ta bi bilo da je 70cc gore  :toothy3:
ja sam performansama zadovoljan,ide mi predobro al bi potrpio slabiji spuh samo radi zvuka  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju