Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport vs Dr Evolution vs Top Performances trophy

<< < (10/13) > >>

StudioIT:
Da zaključimo, DrEvo/TP Trophy su JEDNAKI kitovi. Dakle, uzmeš jednog, uzmeš turpijicu i malo zagladiš kanale da ne ubijaju prstenje i piči.
E da, osobno, ona sjajna "brtva" između cilindra i bloka koja dođe s tim kitom je k***c, radije uzmi od Loctite-a crno brtvilo u tubi i namaži time blok.

Tomi_ZG:

--- Citat: Raul - 14 Lipanj, 2012, 23:37:00 ---uzmi onaj koji ima najvise djelova.

--- Kraj citata ---
?

Sad si mu olakšao izbor

dhorvat:

--- Citat: StudioIT - 14 Lipanj, 2012, 23:44:53 ---Da zaključimo, DrEvo/TP Trophy su JEDNAKI kitovi. Dakle, uzmeš jednog, uzmeš turpijicu i malo zagladiš kanale da ne ubijaju prstenje i piči.
E da, osobno, ona sjajna "brtva" između cilindra i bloka koja dođe s tim kitom je k***c, radije uzmi od Loctite-a crno brtvilo u tubi i namaži time blok.

--- Kraj citata ---

To smo još odavno zaključili da su isti kitevi  :icon_biggrin:

A u čemu je problem sa alu dihtungom? Ne valjda možda na dodir, ali radi svoju funkciju kako treba.  :laughing7:

--- Citat: luna500rr - 09 Lipanj, 2012, 13:06:11 ---
a malo ste pobucali... malossi ima vise momenta od topa al slabiju krajnju..

--- Kraj citata ---

To ti baš ne drži vodu. Ja sam imao bolji start od Due+ sa ZX-om dok još nisam imao "SlowRiderov prijenos", a sa" SlowRiderovim prijenosom" je čak i sa Stage II auspuhom dizalo na zadnji mrvicu na startu bez ikakvog cima ili naginjanja iza  :laughing7:

Sa Yasunijem je obavezno dizao na zadnji i jednom i drugom (Sportu i DR-u).

dino73n:
Sve ok al taj alu dihtung treba malo namazati diht masom,ja ga jednom stavio tako golog na piaggio masinu i pustao mi antifriz.

dhorvat:

--- Citat: dino73n - 15 Lipanj, 2012, 09:18:43 ---Sve ok al taj alu dihtung treba malo namazati diht masom,ja ga jednom stavio tako golog na piaggio masinu i pustao mi antifriz.

--- Kraj citata ---

Jbg, ja nisam nikad DR-a na pia stavljao pa neznam, ali na minarelliju sam bez ikakve dihtmase stavljao i čudio sam se kak nakon 10 000 km još uvijek imam istu količinu vode u posudici (Aerox ima na jednom mjestu izrezanu plastiku da se vidi stanje u expanzionoj.  :laughing7:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju