Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport vs Dr Evolution vs Top Performances trophy

<< < (8/13) > >>

Tadr3:
il serijala il polini... nema druge... il pripasat due+

dino73n:

--- Citat: Miki-speedy - 01 Lipanj, 2012, 13:45:37 ---Znam da dr. i trophy imaju aw,za malossi ne bi bas rekao..

--- Kraj citata ---

Onda 100% svi nabrojani koriste assowerke klipove jer evo drzim jedan u ruci dok ovo pisem i lijepo pise na njemu sa jedne strane klipa Malossi a sa druge AW.

suman_aprilia:
Nema tu price na morini samo polini...  :toothy12: :toothy12:
DR I TOP netreba posebno govorit jer su to dva identicna kita...samo sto ne pise TOP nego DR-u...

lukaex1t155:

--- Citat: suman_aprilia - 01 Lipanj, 2012, 17:16:37 ---Nema tu price na morini samo polini...  :toothy12: :toothy12:
DR I TOP netreba posebno govorit jer su to dva identicna kita...samo sto ne pise TOP nego DR-u...

--- Kraj citata ---

jedina razlika je sta na topovom pise ''top'' pa za to das cca 30ak € vise
ali ima zapravo neka sitna razlika u hodu klipa između ta dva kita...s tim da od topa ima nesto vise,al sitno skoro neprimjetno,mislim da je razlika u stotima...  :dontknow:

dino73n:

--- Citat: lukaex1t155 - 09 Lipanj, 2012, 11:30:54 ---jedina razlika je sta na topovom pise ''top'' pa za to das cca 30ak € vise
ali ima zapravo neka sitna razlika u hodu klipa između ta dva kita...s tim da od topa ima nesto vise,al sitno skoro neprimjetno,mislim da je razlika u stotima...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Kako ce razlika u hodu klipa imati veze sa kitom,to ti odredjuje radilica i samo radilica.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju