Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport vs Dr Evolution vs Top Performances trophy

<< < (6/13) > >>

dino73n:
Izbor izmedju sporta i trophy/DRevo-a bi trebalo vise ganjati prema auspuhu. DR i Top se za nijansu sporije vrte i imaju vise momenta i pogodniji su za slabije auspuhe dok sport vise voli okretaje pa bi na nekom jacem auspuhu bolje radio. Mada kako su svi vec rekli sve je to ista klasa i razlika je mala.

dhorvat:

--- Citat: steeef - 31 Svibanj, 2012, 16:43:54 ---drEvo je best buy u base klasi kiteva,kavileta je na nivou i nije niš lošija nego polini/malossi sport..kaj se snage tiče sve je to isto.
malossi nebi uzel iz principa..svi ga veličaju i uzdižu a to baš inije tak bajno i ime se dobrano plati.

--- Kraj citata ---

Ne samo da je kvaliteta DR-a na nivou... DR je ima kvalitetniji gus i kvalitetniji klip od Malossi sporta, a cijenom je daleko jeftiniji. Uz malossi dobiješ karbonske lamelice koje bi ja jedino na retrovizor u auto stavio da se žingaju umjesto krunice  :laughing7:

Bolje da uzmeš Polini ploču i izrežeš si lamelice. Polini kit je kvalitetniji od Malossija ali i za njega sam od nekog čuo da je DR odnosno TP Trophy bolji gus.

dino73n:
Meni se na DR-u desilo da mi je pukla iglica u iglicastom i ispala i imao sam efekat ispadanja zegera. Klip je dobio liniju po sebi a cilindar nije. kvalitet je definitivno jedino mi se cini da i malossi i dr imaju assowerke klipove.

giannelli:
na kraju krajeva koji god od ta 3 bude uzeo, ni sa jednim nece falit. Drevo je najeftinij i po tome najbolji. Ovakvih tema ima mali milijun i bezvz se filozofira.

Miki-speedy:

--- Citat: dino73n - 01 Lipanj, 2012, 07:56:22 ---Meni se na DR-u desilo da mi je pukla iglica u iglicastom i ispala i imao sam efekat ispadanja zegera. Klip je dobio liniju po sebi a cilindar nije. kvalitet je definitivno jedino mi se cini da i malossi i dr imaju assowerke klipove.

--- Kraj citata ---
Znam da dr. i trophy imaju aw,za malossi ne bi bas rekao..

btw,ko da je bitno koji je jaci,kupi najkvalitetniji pa ga po ostaktu setupa dotjeraj u red :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju