Tehnički kutak > Tuning skutera
Nrg Power 70
hac:
--- Citat: ivanm - 06 Svibanj, 2008, 00:08:21 ---taj je auspuh prejak za neprerađeni malossi gus..
radije Yasuni R..
ili MHR replicu..
--- Kraj citata ---
ivane dosta je velika razlika između pežo i pia/mina guseva,za razliku od pežoa pia/mina gusevi imaju nešto više timinge i širi ispuh.....tak da mogu relativno dobro radit na jačem spuhu
Ceki21:
Ja sam isto trazil 4race za svoj gus, ali ga nitko ne prodaje, novi kod nas ej 2150 kn, a izvana mi se ne isplati narucivati
Pa bude isel nardo gore, i naravno cilindar budem jos slozil...
SlowRider:
--- Citat: igor.sb - 06 Svibanj, 2008, 01:35:43 ---ima i kod nas u brodu runner sa trophyjem i teamom pa je isao super, sve dok radilica nije osla u k...
::)
nitko ne kaze da ne moze, ali jednostavno nije predviđeno :dontknow:
--- Kraj citata ---
pitanje je vremena kada ce nesto cviknuti
Crazy Kuree:
pa nije predviđeno al kad daje toliko više snage zašto nebi stavio... to se zna da će kraće trajat al meni je bitnije da ide bolje već da traje duže ionako mi gus sa shotom izdržo 8000km i još bi da ga nisam sj#bo, meni je to sasvim dosta. to je izbor: veća snaga- manja trjanost i obrnuto i ima zlatna sredina yasuni R i takvi , sa nardom se izlači max snaga iz gusa
ivanm:
ja bi stavio ili malossi MHR replicu kit na to, ili Polini corsu, u biti prerađeni gus na slabiji midrace, ima gornju kariku krom..
piše dole 12.2 ks na 11500 okr/min
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju