Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
tuning kineza
JogFromYamaha:
bravo mujo vertija imas 2t i 4t model i identicno izgledaju
samo me zbrkal ovaj broj pa sam mislil da je cvajo
Grale:
a klasične batine btq ili kak se već piše kaj imaju broj 9,su deveterotaktni motori? :laughing7:
a i napisal da pročitaš gore u kojem je podforumu tema ;)
JogFromYamaha:
ne kenjaj
priznal sam pogresku a i nisam mislil covjeka zajebat
i ispravil sam pogresku
tak da...
albin1:
al aj kad smo vec tu, kupio sam onaj auspuh iz bibi karta ak se sjecate ( rezo za 200kn- smijesno je al auspuh mi se cini skroz ok) al ne pasu nosaci... ima gornji i donji nosač s tim da je gornji udaljen 2 cm od mjesta gdje se sarafi za skuter a donjii udaljen 10-ak centi... sta da radim jel se moze uzet neki pomocni nosac posto sam vidio da se to dobije kada se kupe leo vince il taki spuhovi..... :happy6: :happy6: :happy6:
Grale:
--- Citat: JogFromYamaha - 30 Svibanj, 2012, 20:31:29 ---ne kenjaj
priznal sam pogresku a i nisam mislil covjeka zajebat
i ispravil sam pogresku
tak da...
--- Kraj citata ---
no ok,moram te malko zajebavat :toothy9:
--- Citat: albin1 - 30 Svibanj, 2012, 21:22:13 ---al aj kad smo vec tu, kupio sam onaj auspuh iz bibi karta ak se sjecate ( rezo za 200kn- smijesno je al auspuh mi se cini skroz ok) al ne pasu nosaci... ima gornji i donji nosač s tim da je gornji udaljen 2 cm od mjesta gdje se sarafi za skuter a donjii udaljen 10-ak centi... sta da radim jel se moze uzet neki pomocni nosac posto sam vidio da se to dobije kada se kupe leo vince il taki spuhovi..... :happy6: :happy6: :happy6:
--- Kraj citata ---
daj sliku neku...
ako misliš na to da ima lufta između nosača i bloka,stavi neke distance,a ako baš ne paše nosač,onda jbg,napravi neki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju